Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog? Vagy ez már ciki?
Szerintem sem ciki ha jol érzed magad és ne foglalkozz senki véleményével beszolásaival csak azzal hogy jol érzed magad és hogy nem kell ugyanazt csinélnod mint az osztálytársaidnak pl haverokat barátnöket áthivhatod ünnepelni ha sikerüül de ha nem az sem baj a lényeg hogy szilveszterkor akárkivel de jol érezd magad és ne tégy olyat ammit megbánnál sokkal jobb ha te okosabb vagy :)
15 /L
Szia!Én egy 21éves lány vagyok,és én is otthon töltöttem minden egyes szilvestert,és evvel nincs is gond!
Szerintem még a mai 15-16éves lányoknak/fiuknak még otthon kéne tölteni a szilvesztert,mert ök még (bocsi) felelötlenek még.És hidd el az osztálytársaid meg inkább sülyedjenek el,ha már azon gondolkodnak,hogy kivel fekszenek majd le...hát ez már a kur.aság legfelsöbb foka.(feltéve ha lányok,ha fiúk,akkor,hát szerintem várhatnának még 2-3évet)
Gondolj arra,hogy ilyenkor legalább te biztonságban vagy,nem ér semmi baj,ilyenkor sok a hülye részeg emberke,és a baleset,így te veled nem történhet semmi.
Ja és 15évesen szerintem egyáltalán nem "ciki" otthon tölteni a szilvesztert!Inkább az a ciki ha nem otthon.
Én pl:a gyerekemet biztos nem engedném még el 15évesen mászkálni a éjszakába.Most biztos azt hiszi ilyenkor minden fiatal,hogy:jaj ez a sablonos szöveg...Gondolj bele,te sem engednéd el a gyereked ilyen fiatalon el bele az éjszakába!!!És örülj hogy a szüleid féltenek!
De ha mégis elengednek,akkor talán jobb lenne ha nem az oszt.társaiddal mennél ha ilyenért mennek csak el bulizni!találj barátokat,jobbakat mint ők.(már bocs,de jobban jársz milyelött belerángatnak valamibe)
A haverjaiddal viszont meglehet beszélni,hogy menjetek el valahová...de ha nem jo ötletnek gondolják akkor nállatok vagy valamelyikötöknél összelehet jönni egy kis bulit csapni,ha mindenki szülei beleegyeznek!
Remélem tudtam egy kicsit segíteni.
16 vagyok es 3eve nem szilveszterezek a szuleimmel es banom,mostis szivem szerint a szuleimmel lennek szilveszterkor,de a barataimnak sem szeretnek csalodast okozni:) hidd el nem ciki meg sok ev all elotted h masokkal tolthesd az ujjev kezdetet:);)
azok az osztarsaid kik azon agyalnaki kivel dugassak meg maguk vagy kiket dugjanak meg azok nem fixek ekkora korban nem az a lenyek szilveszterkor.
fel a fejjel;)Kellemes Karacsonyt es Boldog ujevet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!