Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek vágták már le a fitymájá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek vágták már le a fitymáját azért mert fitymaszűkülete volt? És mennyibe kerül a műtét? És fáj utána? És ez gátolja valamennyiben a sexben? Mert nekem enyhe fitymaszűkületem van.14/F

Figyelt kérdés

2014. ápr. 29. 19:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
17%

Nekem kisgyerekkoromban vagtak le az egeszet es nekem csak hatranyom volt emiatt egesz eletemben, most is.

Sajnos sokan, kb minden otodik korulmetelt csak problemakrol szamol be, hozzam hasonloan.

Amennyire lehet, a bort meg kell hagyni, nem viccbol nott az oda!

Enyhe szukuletnel kizart, hogy teljes korulmeteles kelljen.

Vigyazz, kire hallgatsz itt! Vigyazz magadra!

2014. jún. 17. 20:25
 12/12 anonim válasza:
41%

A válaszadók többsége valószínűleg félreértette a kérdést. Arra vagy kíváncsi, hogyan gyógyítható az enyhe szűkület. Első körben gyakorlattal lehet megoldani. Pár nap intenzív gyakorlatozás után ha tud annyit tágulni, hogy nem reped szét, akkor rendben is van. Ha ez kevés volna, akkor jöhet a műtét. Ahogyan a 4. válaszadó írta, a hosszanti irányú bemetszés a jellemző. Amennyire meg tudom ítélni, az esetek túlsúlyos többségében ez megoldja a szűkületet. A metélés ritkán szükséges.

És ellenben a 9. válasszal, nincsenek különösebb egészségügyi előnyei. Ha nem szól mellette súlyos érv, akkor teljesen felesleges.

[link]

2015. jún. 12. 06:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!