Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik a számotokra mitől szép egy lány? Az ilyen lányok tetszenek nektek?
2014. ápr. 29. 16:32
1/10 anonim válasza:
Valami elképesztő hogy ebben a pillanatban mennyire nem érdekelnek más lányok... :D
2/10 anonim válasza:
Ezek szerint még mindig sokan nézik ezt a sz@@rt :)
4/10 anonim válasza:
Közhelyet fogok írni: Legyen szép de ez mindenkinek mást jelent. Nappal legyen igazi társ, este pedig egy mocskos kva ! Ha ez a kettő megvan akkor az a lány tetszik !
5/10 anonim válasza:
1 lány a belső kisugárzásától szép.
6/10 anonim válasza:
első lány szép mert barna hajú/szemű ami pont az ideálom...
én nem nézem ezt a "műsort", de egyszer véletlenül pont láttam ezt a csajt és ahogy viselkedett, no comment, ilyen csaj nem kellene
nem minden a külső, persze kell az is hogy vonzódjanak hozzá a pasik, de sokkal jobban szeretnek egy nőies viselkedésű, okos, értelmes, művelt csajt :)
7/10 anonim válasza:
Az első elmenne, a másodiknak nagyon rendezetlen a foga, na meg az ilyen VV-s, figyelemhiányos, ingyenélő, buta senki már alapjáraton nem tekintem embernek sem.
8/10 anonim válasza:
A második lány egész jól néz ki, nekem bejön, de az első nem igazán és úgy látom a külső mellett az intelligencia sem az erőssége...Szeretem a vékonyabb, filigrán csajokat, akár kisebb mellekkel is :-)
10/10 anonim válasza:
Első körben arcot nézek... szemek, száj, arc fontosabb nekem mint pl. mellméret.
Ez csak magánvélemény, és éppen ezért írta helyesen valaki előttem, hogy mindenkinek más a szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!