Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Számotokra is irritáló a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra is irritáló a "petting" illetve a "párom" szó?

Figyelt kérdés

barátnőmmel (9 hónapja vagyunk együtt) már rég megegyeztünk, hogy ez a két szó tabu. az a probléma, hogy a petting szó kapcsán mindig arra gondolok, hogy na akkor ez most mi a ****nak a ragozott alakja, angolszász jövevényszó-e (bár ezt kétlem.. ott making out-ot mondanak), és egyáltalán, mi indít arra valakit, hogy definiálhatatlan, filológiailag értelmezhetetlen szavakat használjon?

a 'párom' szó meg egyfajta seilyen-seolyan fílinget tükröz. értitek, még nem elég mély a 'kapcsi', hogy 'házastársról', 'jegyespárról' lehessen beszélni, az élettárs az túl érzelemmentes, a 'csajom'/'palim' gyermeteg, 'barát'/'barátnő' szintén. jobb híján marad a 'párom', de az istenit, ti nem a ****** madarakra asszociáltok? azoknak van párjuk, meg a cipőmnek, *******!

egyébként mi a nevünkön szóólítjuk egymást, ha mással beszélgetek és úgy kerül szóba akkor 'nőm'.

2009. dec. 24. 20:54
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Roviden valoszolok : engem egyaltalan nem zavar ez a ket szo

23/f

2009. dec. 24. 20:55
 2/21 anonim ***** válasza:
50%
Hát ezt mintha én írtam volna a "párom" szót illetően. 7 éve van barátom, de eszembe se jutott a párom szót használni. Mindig arra gondolok, hogy a galambnak van párja.
2009. dec. 24. 20:58
 3/21 anonim ***** válasza:

Azt a szót, hogy párom, én még csak 100%-ban nők szájából hallottam, és tőlük hallva ezt nem is zavar. A pettinget "kis" koromban évekig nem tudtam, hogy miért hívják úgy, ahogy, de különösképpen ez sem zavar, igaz nem is használom a szót nagyon, már túlléptem rajta.

Férfi vagyok én is, de ahelyett, hogy "nőm" én is azt használnám inkább, hogy a "párom", igaz még nem került rá sor. A petting pedig már eléggé elterjedt, nem hiszem, hogy más szó bevezetésével (ami be sincs vezetve rá, hiszen mindenhol ezt használják) ki lehetne ölni a köztudatból, vagy hasonló.

2009. dec. 24. 20:59
 4/21 anonim ***** válasza:
engem nem irritál. persze mindenkit más dolgok zavarnak. Én használom a "párom" szót és úgy gondolom, hogy egy komoly kapcsolatban igen is van mély jelentése. Persze tizenévesektől furán hangzik tényleg, de ha már évek óta együtt vannak akkor azt is elfogadom. Sok nő egyébként pont a "nőm" kifejezéstől akad ki.
2009. dec. 24. 20:59
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
a párommtól hidegrázást kapok.de a nőm az meg olyan lekezelő sztem
2009. dec. 24. 21:01
 6/21 anonim ***** válasza:

Én mondom azt, hogy párom, mivel nagyon mély a kapcsolatunk, de még nem jegyeztük el egymást és utálnám, ha pl. a barátom "nőm"-nek nevezve. Ez engem sokkal jobban irritál..

A párom sem elég jó, ezt elismerem, de még mindig jobbnak látom, mint azt, amit Te használsz. A párom számomra azt fejezi ki, hogy a társam és nem csak valaki akivel együtt élek. Szóval valami komolyabb dolog.

A petting szintén nem zavar, bár nem is sokszor használom :)

2009. dec. 24. 21:16
 7/21 anonim ***** válasza:

A petting olyan izé szó.

A párom szóval semmi bajom sincs. Ő a másik felem, akár a cipőnek a párja, bár ez nem valami romantikus. De hát így van.

2009. dec. 24. 21:18
 8/21 anonim ***** válasza:
Számomra inkább a "pasi" és "csaj" szavak irritálóak...
2009. dec. 24. 21:24
 9/21 anonim ***** válasza:
én szeretem ha a barátom mikor rólam beszél vkinek azt mondja a "barátnőm" ez azért mégis csak szebb mint a nőm,az olyan személytelen számomra. A párom meg idegesítő,mindig a mamám jut eszembe róla,ő mondja mindenkinek h az XY párja,az udvarlója,meg ilyen marhaságok
2009. dec. 24. 21:33
 10/21 anonim ***** válasza:

Szívemből beszéltél.

Én utálom, a párom helyett a barátom szót szoktam használni, a petting meg hát.. azt nem szoktam nevén nevezni :D

De tényleg idegesítőek nekem is..

17/L

2009. dec. 24. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!