Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lefekszek a tanárommal. Nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefekszek a tanárommal. Nagy botrány lehet belőle?

Figyelt kérdés
Kérlek ne trágár módon. válaszoljatok. Nem vagyok r.bi, ő nekem az első olyan téren. Az egyik évfolyamtársam látott minket ma délután, és mi van ha összerakja a dolgokat?
2014. ápr. 28. 21:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
64%

Kizárt dolog, hogy baj legyen belőle.

Pontozzatoooook!

2014. ápr. 28. 21:52
 2/13 anonim ***** válasza:
Jó dolog is tanárnak lenni, még ha nem is fizetnek jól, de biztos sok csajnak kell a jobb jegy.
2014. ápr. 28. 21:53
 3/13 anonim ***** válasza:

korotok?

17l 42f

ugye?

2014. ápr. 28. 21:55
 4/13 A kérdező kommentje:

Nem.

16, 25

2014. ápr. 28. 21:59
 5/13 anonim ***** válasza:
Bár sz@r a fizetés, de ezért megérne tanárnak menni. :D
2014. ápr. 28. 22:05
 6/13 anonim ***** válasza:

Évfolyamtársból arra gyanakszom, hogy ez már egyetem, vagyis nagykorú vagy.

Hát ha a pasi nős, akkor lehet belőle baj, akkor jobb lesz, ha gyorsan kitalálsz valami magyarázatot...

Ha tényleg szeretitek egymást, akkor viszont nincs gond, ezt "hivatalosan" is meg lehet oldani (nálunk volt olyan levelezőn hogy a hallgató a tanár menyasszonya volt, ő másnál vizsgázott)

Bár utóbbi esetben minek titkolózás? Vagy csak szeretők vagytok? Ez esetben talán megint jobb ha kitalálsz valamit, mert gondolom akkor tudják a tanárról, hogy szereti a diáklányokat (nálunk legalábbis nagyjából tudott dolog volt, hogy ki szeret velük hemperegni- legalábbis én láttam rajtuk, csak mivel én se voltam "tiszta", sose mondtam el e gyanúimat senkinek)

2014. ápr. 28. 22:05
 7/13 anonim ***** válasza:

Ja, kiskorú vagy? Na az viszont gáz. Akkor a tanárt kirúghatják, és egy életre eltilthatják a szakmájától. De meg is érdemelné...

Normál esetben ez a korkülönbség nem sok, de így nem lehet!

Kezdj el másik sulit keresni...

2014. ápr. 28. 22:07
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha kitudódik, botrány lesz belőle.
2014. ápr. 28. 22:08
 9/13 anonim ***** válasza:
ő lesz a szűztelenítő?
2014. ápr. 28. 22:18
 10/13 anonim ***** válasza:
még szép hogy botrány lesz ha kitudódik... minimum hogy kirúgják a tanárt
2014. ápr. 28. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!