Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefekszek a tanárommal. Nagy botrány lehet belőle?
Kizárt dolog, hogy baj legyen belőle.
Pontozzatoooook!
Nem.
16, 25
Évfolyamtársból arra gyanakszom, hogy ez már egyetem, vagyis nagykorú vagy.
Hát ha a pasi nős, akkor lehet belőle baj, akkor jobb lesz, ha gyorsan kitalálsz valami magyarázatot...
Ha tényleg szeretitek egymást, akkor viszont nincs gond, ezt "hivatalosan" is meg lehet oldani (nálunk volt olyan levelezőn hogy a hallgató a tanár menyasszonya volt, ő másnál vizsgázott)
Bár utóbbi esetben minek titkolózás? Vagy csak szeretők vagytok? Ez esetben talán megint jobb ha kitalálsz valamit, mert gondolom akkor tudják a tanárról, hogy szereti a diáklányokat (nálunk legalábbis nagyjából tudott dolog volt, hogy ki szeret velük hemperegni- legalábbis én láttam rajtuk, csak mivel én se voltam "tiszta", sose mondtam el e gyanúimat senkinek)
Ja, kiskorú vagy? Na az viszont gáz. Akkor a tanárt kirúghatják, és egy életre eltilthatják a szakmájától. De meg is érdemelné...
Normál esetben ez a korkülönbség nem sok, de így nem lehet!
Kezdj el másik sulit keresni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!