Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? kb.3hónapja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? kb.3hónapja megismertem egy fiút egy közösségi oldalon. Nagyon messze lakik tőlem kb.400 km-re.

Figyelt kérdés

Rengeteget beszélünk, nagyon szeretek vele beszélgetni, de még soha nem találkoztunk.Az elején még írta, hogy tetszem neki stb, de mostanában mintha "csak barátok" lennénk, pedig én azt hiszem többet érzek iránta. Külsőre nem igazán tetszik, de a sszemélyisége nagyon megfogott.És tényleg azt hiszem szerelmes vagyok, pedig nem akarok.

Mit csináljak? Felejtsem el? Nagy a távolság...

14 vagyok Ő 15

2014. ápr. 27. 09:28
 1/5 anonim ***** válasza:

háááát. az bizony még vonattal is 4 óra utazás és a jegy kb 6-7 ezer.

ha diák akkor a fele.

2014. ápr. 27. 09:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Ne ismerkedj közösségi oldalakon 14 évesen.

400km elég nagy távolság, szerintem a szüleid még 50km-re se engednének el.

2014. ápr. 27. 09:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Na fogd szépen a házi feladatodat és írd meg.
2014. ápr. 27. 10:06
 4/5 anonim válasza:
én is neten ismertem meg a jelenlegi páromat. Köztünk 370 km a távolság. Mi is beszélgettünk hónapokig, aztán eldöntöttük hogy már pedig találkozni fogunk és lesz ami lesz. Úgy is lett, találkoztunk, együtt töltöttünk 3 napot, és a 3 napból már másfél évnél tartunk. :) A távolság nem kellemes, de ha szeretitek egymást akkor nem biztos hogy nagy problémát okoz. Mi 3 hetente találkozunk, szüneteket együtt töltjük. Csak a különbség annyi, hogy én 20 vagyok, ő pedig 28, biztos munkahellyel rendelkezik, én pedig még egyetemista vagyok. 14-15 évesen a szüleid is nagy problémát jelenthetnek, illetve az utazás is, de ha időtök és pénztárcátok engedi, és tényleg úgy érzed akkor egy találkozás nem lehetetlen.
2014. ápr. 29. 21:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen én nem mernék egyedül nekivágni ilyen messzire, max. ha a szüleim arrafelé járnának kocsival és elvinnének, addig amig a dolgukat intéznék, addig találkozhatnánk. Valami ilyen praktikus megoldással lehetne összehozni a randit, de egyedül ne vágj bele, főleg szülői engedély nélkül.
2014. ápr. 29. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!