Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az menő, ha egy pasi meg tudja nyalni a saját orrát? :D 20/F
A Gyakorikérdések az komoly üzlet, egy kis komolyságot, uraim.
45F
17: hát köszi:D
16: Persze, Nekem is van, hogy komolyan beszélek. Csak annyira nem jellemző. A komolyabb dolgokat is szeretem viccesebben tárgyalni, ami nem jelenti azt, hogy nem gondolom komolyan amit mondok, csak.... ja. :P
Én leszarom a társadalmi elvárást, persze bizonyos dolgokba oké, de ebbe, hogy hogy viselkedjek ne má.. :D Na jó, ezen belül is van egy okés szint, hogy ne szarjak a sztráda közepére miközben piros van.. de mondjuk.. még ez is vicces lenne! Mert hát miért ne... de ezt még épphogy megértem mert kaksis lesz a kerék meg mit tudom én nem akarok rosszat az autósoknak.
De ez a túl komolyság nem komolyság téma még a szabad akarat része szerintem, ha nem akarok vér komoly lenni, akkor nem leszek, hiába ez a "társadalmi elvárás". Ma is volt egy divattal kapcsolatos kérdés, legalább is az alakult ki alatta... és hát az is mi. :D
Na mindegy, egyébként igen, biztos vannak olyan lányok, akiknek ez jön be, ismerek is! De Neki mondjuk lehet azért, mert mindig idősebb barátai voltak és hozzá szokott.. nem tudom. Lényeg van ilyen is olyan is. Pl. tuti vannak sokan, akiknek a kevésbé komoly emberek jönnek be, ugyan akkor ha nagyon megerőltetik magukat tudnak komolyak lenni. Itt is láttam ilyen kérdést, hogy vajon találni fog-e még egy olyan barátot mint amilyen volt neki, hogy tudtak hülyülni mint a legjobb barátok stb. Szóval igen... valakinek ez valakinek ez, mint oly sok másba.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!