Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk godoltok a kiszemelt csajra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk godoltok a kiszemelt csajra?

Figyelt kérdés
Úgy értem ha tetszik nektek valaki, és ismeritek is akkor gondoltok rá, és ha igen mennyit és miket gondoltok róla ?? :) Köszi előre is
2009. dec. 24. 00:20
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

én a legtöbbször egy ölelésre gondolok de olyan bújósra a csók már csak ráadás :D, meg arra hogy eggyüt nézzük a TV-t és ő nekidől a vállamnak :), meg arra hogy kézen fogva sétálunk :D

(romantikus lélek vagyok fiú létemre :D)

2009. dec. 28. 22:10
 12/24 anonim ***** válasza:
Még a nyáron a myvip-en találtam egy lányt. Felvettem msn-re és beszélgettünk már egy pár órája és írtam neki, hogy: "Jó lenne valahol találkozni." és Ő erre azt írta vissza, hogy: "Nem tudom, hogy mit szólna hozzá a barátom." (a myvip adatlapján nem állította át, hogy kapcsolatban van) De biztos nem szándékosan ejtett pofára. Később kiderült, hogy be se jövök neki.:( Azóta már szakított a barátjával. Szerintem most nincs barátja. Még soha nem láttam nála aranyosabb lányt. Van köztünk elég nagy magassági különbség, de nekem ez nagyon bejön. Annyira édes, hogy olyan kis "pici". Ha látok róla egy szomorú fényképet, akkor majd megszakad a szívem, hogy nem lehetek Vele, meg aztán nem is bírom tovább sírás nélkül. (mostanában nagyon érzékeny lettem) Szükségem lenne az ölelésére amitől megnyugodhatnék. Nekem egy ölelés mindennél fontosabb lenne egy kapcsolatban. Nagyon fáj, hogy nem lehetett az enyém.:'( Bocs, hogy egy kicsit hosszúra sikeredett. 16F
2009. dec. 28. 22:58
 13/24 anonim ***** válasza:
22:58-as vagyok megint. Körübelül a szilvesztert is egy padon ülve magányosan fogom eltölteni és csak erre a lányra fogok gondolni állandóan. Bárcsak hozzám bújna most!:'( Remélem olvassa ezt a levelet.
2009. dec. 28. 23:09
 14/24 A kérdező kommentje:

22:10 eez szerintem annyira édess :D

22:58 jaaj ez olyan szomorú, dehát sajnos előfordul, hogy nem jövünk be valakinek, sokszor is sajnos. De szerintem ennyire ne törj le :S Biztos akad még kedves szép, és okos lány nekedis ez tuti szilveszterkor pedig bulizd ki magadból a szomorúságot, és drukkolok hogy kilábalj belőle.

2009. dec. 30. 01:32
 15/24 anonim ***** válasza:
A mi városunkban van vagy 20 ezer ember és ebből 6 olyan lány volt aki bejött nekem. Szóval én nagyon megadom a módját, ha barátnőt keresek. A bulizásról meg annyit, hogy az engem nagyon nem tud meghatni.
2009. dec. 30. 08:48
 16/24 A kérdező kommentje:

Énis válogatós vagyok 20ezren élnek ittis és nekem egy tetszik nagyon :D XD meg énis neki ....

Hátha nem is vagy bulizós azért Boldog új évet! És több sikert a csajszikkal :)

2009. dec. 31. 00:48
 17/24 anonim ***** válasza:
Köszi. Boldog új évet Neked is!
2009. dec. 31. 17:22
 18/24 anonim ***** válasza:
Az utolsó vagyok megint.:) Kb. egy hete felvettem újra ezt a lányt msn-re, de akkor éppen nem volt fent, mert éjszaka volt. Ha már nem is lehetett az enyém, legalább beszélgetni akartam vele, mert nagyon egyedül éreztem magam. Megnéztem jobban az msn adatlapját és elég nyilvánvaló volt nekem, hogy van barátja. Persze a myvip-en meg az iwiw-en már megint az van beállítva, hogy egyedülálló. Utána rögtön le is vettem msn-ről és így nem beszéltem vele. Most érzem csak igazán, hogy mit veszítettem az életemből.:'( A fél karomat is odaadtam volna egyetlen öleléséért. A mostani barátja előbb-utóbb úgyis megbántja valamivel és összetöri szegénykémnek a kicsi szívét. Én a legapróbb vitákat is elkerültem volna vele, mert ha már egyszer sikerülne megszereznem utána soha nem akarnám elveszíteni. Rák vagyok és ha a rák egyszer megszerez valamit utána képes az egyik ollóját is elveszíteni, de nem engedi el a zsákmányát.:) Most fáj csak igazán a hiánya.:'( (U) 16F
2010. febr. 11. 18:48
 19/24 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, ha most édesen hozzám bújna utána nem bírnám abbahagyni a sírást, de örömömben.:) 16F
2010. febr. 11. 18:53
 20/24 A kérdező kommentje:
nem hiszemel h egy 16 éves fiú érezhet így ez nekem annyira szokatlan, de tökjó...jó látni.:) A lányról nem tudod h tetszettél e neki? Mert akkor még lehet esély, de másként sajnos nehezen :S
2010. febr. 12. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!