Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk godoltok a kiszemelt csajra?
Fuh ez arii :$
De valahogy tudasd szerintem felé, hogy bejön neked még jól is elsólhet én ha fiú lennék nekem nem lenne probléma biztos nyomulnék arra aki tetszik :D :)
Az komoly. =/
Igazából nekem egy-fél éve voltak hasonló érzéseim. Semmi testiséget nem akartam, csak simán átölelni, és nem engedni el soha. Közben volt más is, de az nem szerelemből. =/ Azzal a lánnyal sohasem jött össze. És ennek ellenére is tudom, hogy ő volt életem szerelme, mert a mai napig nem tudok úgy rágondolni, ránézni, hogy valami rossz jusson eszembe róla.
Nekem mindkettő komoly mivel két év hosszú idő, a másodiknál pedig jó hogy még látezik ilyen, hogy nem egyből jól megd*gná már bocsánat...
Azt még elfelejtettem, hogy kort is kérnék :) én 16 vok.
Egyfolytában rá gondolok.
Vajon mit csinálhat, jól érzi-e magát, miért kerül, milyen jó vele beszélgetni, mennyire jól kijönnénk, hazudik-e, vagy tényleg tetszek neki, ha ez utóbbi, akkor jön a 3. pont, a miért kerül, ... lehetne még folytatni
De ez egyedi eset, általában nem így szokott lenni, de most csak erre az egyedi esetre tudok gondolni :)
22/ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!