Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk godoltok a kiszemelt csajra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk godoltok a kiszemelt csajra?

Figyelt kérdés
Úgy értem ha tetszik nektek valaki, és ismeritek is akkor gondoltok rá, és ha igen mennyit és miket gondoltok róla ?? :) Köszi előre is
2009. dec. 24. 00:20
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Én gondolok rá, olyanokat hogy mellettem fekszik és átölelem.Kár hogy nem érdeklem és nem is tud róla hogy tetszik nekem:(
2009. dec. 24. 00:23
 2/24 A kérdező kommentje:

Fuh ez arii :$

De valahogy tudasd szerintem felé, hogy bejön neked még jól is elsólhet én ha fiú lennék nekem nem lenne probléma biztos nyomulnék arra aki tetszik :D :)

2009. dec. 24. 00:29
 3/24 anonim ***** válasza:
77%
Az a baj, hogy messze lakik, és szinte biztos vagyok benne hogy nem tetszenék neki, pedig már két éve a kiszemeltem:)
2009. dec. 24. 00:30
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Az komoly. =/

Igazából nekem egy-fél éve voltak hasonló érzéseim. Semmi testiséget nem akartam, csak simán átölelni, és nem engedni el soha. Közben volt más is, de az nem szerelemből. =/ Azzal a lánnyal sohasem jött össze. És ennek ellenére is tudom, hogy ő volt életem szerelme, mert a mai napig nem tudok úgy rágondolni, ránézni, hogy valami rossz jusson eszembe róla.

2009. dec. 24. 00:33
 5/24 A kérdező kommentje:

Nekem mindkettő komoly mivel két év hosszú idő, a másodiknál pedig jó hogy még látezik ilyen, hogy nem egyből jól megd*gná már bocsánat...

Azt még elfelejtettem, hogy kort is kérnék :) én 16 vok.

2009. dec. 24. 00:37
 6/24 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: Szintén 16 és fiú =)
2009. dec. 24. 00:40
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
ha van egy kiszemeltem, akkor az a lány már bőven megtetszett, és naná hogy sokat gondolok rá, hiszen akkor azzal vagyok elfoglalva hogyan tudnám megszólitani megismerni stb. és általában itt megy el minden esélyem, mert nem léptem még soha, mindig csak néztem és álmodoztam, amigcsak belé nem szerettem, és akkor meg már nem megy csak ugy simán ismerkedés, olyankor már nem lehet lazán... tapasztalatból levontam a tanulságot: ha valaki kicsit is megtetszik, mielőbb lépni kell beszélgetni stb, még azelőtt hogy beleszeretnék attól hogy nézem... pff :S
2009. dec. 24. 00:44
 8/24 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieket jöhet még bőven, és most látom, hogy elírtam a kérdést :$ nah szép szóval *gondoltok
2009. dec. 24. 00:45
 9/24 anonim ***** válasza:
77%

Egyfolytában rá gondolok.

Vajon mit csinálhat, jól érzi-e magát, miért kerül, milyen jó vele beszélgetni, mennyire jól kijönnénk, hazudik-e, vagy tényleg tetszek neki, ha ez utóbbi, akkor jön a 3. pont, a miért kerül, ... lehetne még folytatni

De ez egyedi eset, általában nem így szokott lenni, de most csak erre az egyedi esetre tudok gondolni :)

22/ffi

2009. dec. 24. 01:14
 10/24 anonim ***** válasza:
Ha az annak számít, hogy egésznap csak rá gondolok, de sajnos ő nem tud róla, hogy tetszik nekem, én meg nem tudom kiverni a fejemből, szoval ez nem mehet így tovább.Valamit tennem kell az ügy érdekében.
2009. dec. 24. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!