Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, felmerült már bennetek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, felmerült már bennetek, hogy milyen lehet melltartót hordani? Esetleg ki is próbáltátok már?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 25. 23:23
 1/8 anonim ***** válasza:

Neeeeem :D

Pedig nekem aztán vannak perverzióim de ez nincs köztük :D

Habáááááááár ha lenne ilyen nagy női mellem tuti kipróbálnám x)

2014. ápr. 25. 23:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Felmerült, de ezt az ötletet aztán gyorsan elvetettem.
2014. ápr. 25. 23:26
 3/8 anonim ***** válasza:

Öltöztem már lánynak, parókával, sminkkel, körömlakkal. Nagyon jó volt, szívesen játszanák ilyet lányokkal :)

20/F

2014. ápr. 25. 23:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

:D lány vagyok, de ez muszáj elmondanom:

Feljött hozzám egy fiúbarátom, és kilógott egy melltartóm a zoknisfiókból. Ő meg kivette, kitömte zoknival, és abban ugrált vagy egy órán át. Nagyon tetszett neki, pedig nem buzn_yák a gyerek :D

Fogdosta is :D

2014. ápr. 25. 23:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem. Nem is látom sok értelmét, mivel ugye nincs mit tartania. Szóval olyan, mintha bármilyen más női ruhadarabot vennék fel, de felmerül a kérdés, hogy minek?
2014. ápr. 25. 23:29
 6/8 anonim ***** válasza:
4: Értelmes barátaid vannak. Remélem ő pl. nem több 14 évesnél.
2014. ápr. 25. 23:30
 7/8 anonim ***** válasza:

nem

bár nagyobb mellizmom van mint sok lány melle, de tartja önmagát

2014. ápr. 26. 00:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Remélem azért megcsöcsörészni nem akarsz!!!!
2014. ápr. 26. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!