Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon gáz, ha egy kisebb mellű lány push up melltartót hord?
Akkor vegyél csak fel ha valóban jobban érzed magad benne.
Egyébként felesleges. De ha mellette jó alakod van, akkor a melleid elenyészőek. Kisebbek játékosabbak :)
régen én is hordtam, mert a mellemet leszámítva jó alakom volt. ha hordtam, akkor meg aztán főleg.
csak mindenki ezt súlykolta belém ,hogy de gáz stb.
persze akinek nagy van az nem tudja átérezni milyen az, mikor éppenhogy csak b-s az ember, nem tud felvenni egy papírvékony melltartóban semmi jó ruhát, mert a melle mindent elszúr... nem érzi nőnek magát, mert a legtöbb pasinak a tőgyek tetszenek.
én nagyon szomorúnak éreztem magma ezért és nőietlennek.
úgy döntöttem hízok, akkor majd jó csöcseim lesznek.
felszedtem 15 kilót, tényleg gyönyörű melleim lettek, most nem kell push-up... viszont már divatos, feszülős, vagány cuccokat se kell hordanom, ugyanis nincs derekam, párnás a csípőm és húsos sonkás combjaim vannak.
ha rosszul érzed magad nélküle, inkább hordd. Egyedül a barátodnak kell tudnia milyenek a melleid, a többi pasinak semmi köze hozzá... és el lehet mondani az elején mi a helyzet, én elmondtam a barátomnak és nem érdekelte, hogy ilyet hordok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!