Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon gáz, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon gáz, ha egy kisebb mellű lány push up melltartót hord?

Figyelt kérdés
Amikor meg leveszi, jóval kisebbek a mellei, mint amilyennek ruhán keresztül látni... nekem kisebb cicijeim vannak, gátlásos is vagyok ez miatt, legalább push up dobna rajta kicsit, de persze nem akarom őket a kirakatba tenni. Vagy maradjak inkább a normál melltartónál, hogy ha lekerül, ne legyen csalódás?
2014. ápr. 13. 20:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nem gáz és tudtommal nincs semmi hátránya.
2014. ápr. 13. 21:16
 12/20 anonim ***** válasza:

szerintem nem gáz, ha nem olyat hordasz, ami sokszorosára növeli a mellméretedet.

Nekem van egy ismerősöm, akinek nagyon pici melle van, és annyira kitömi, mintha óriásmelle lenne a nádszálsovány alakjához.

Na mikor őt meglátja egy férfi meztelenül, nem tudom, mennyire csalódik, de valszeg azért egy kicsit biztos.

2014. ápr. 13. 21:19
 13/20 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a hasznos válaszokat :)
2014. ápr. 13. 21:44
 14/20 ASOT ***** válasza:

ezek szerint nem volt még senki aki látta volna őket élőben és cirógatta volna?

(mert gondolom hiányzik egy pozitív élmény ami ezen változtatna)

2014. ápr. 13. 21:48
 15/20 anonim ***** válasza:

nem okoz gondot sőt, mivel jobban ki van párnázva, ha elesel, nem ütöd meg vele annyira a melled, mintha csak egy vékony anyag fedné. nekem annyiból is jó, hogy nagyon érzékeny melleim vannak és pl. top-szerűséget nem tudok hordani, mert még az is zavar és dörzsöli ha azon keresztül érzem a ruhát.

volt egy szobatársam, neki meg csomót vettek ki a melléből és azután nem tudott vékony melltartót hordani, mert abban fájt a melle. ezért is jó ha ki van párnázva a melltartó.

2014. ápr. 13. 21:49
 16/20 A kérdező kommentje:
ASOT: nem, még sajnos nem jutottam el idáig senkivel sem, és valóban a pozitív visszajelzés hiányozna 1 személytől, a többi nem nagyon érdekelne.
2014. ápr. 13. 21:51
 17/20 ASOT ***** válasza:

Akkor hajrá, találd meg!

Ha megfelelő embert találsz akkor ő nem fog elküldeni a melleid miatt...

2014. ápr. 13. 21:57
 18/20 A kérdező kommentje:
köszi :)
2014. ápr. 13. 21:59
 19/20 anonim ***** válasza:
Engem sosem zavart a kis mell,úgy is lehet szép egy nő,de amikor egy volt nőmmel eljutottam oda,hogy lekerült a ruha kissé kiábrándító volt,hogy majdnem a fél melle eltűnt. Persze nem ez miatt lett vége a dolognak, és mondtam,hogy nem zavar,ha nem tömi ki,de sz art rá. Jobban szeretem azt kapni amit elsőre látok.
2014. ápr. 13. 22:55
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem gáz, én is olyat hordok, mert kicsik nekem is..aki meg látja, az tudja milyen, és elfogad ilyennek.
2014. ápr. 13. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!