Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon gáz, ha egy kisebb mellű lány push up melltartót hord?
szerintem nem gáz, ha nem olyat hordasz, ami sokszorosára növeli a mellméretedet.
Nekem van egy ismerősöm, akinek nagyon pici melle van, és annyira kitömi, mintha óriásmelle lenne a nádszálsovány alakjához.
Na mikor őt meglátja egy férfi meztelenül, nem tudom, mennyire csalódik, de valszeg azért egy kicsit biztos.
ezek szerint nem volt még senki aki látta volna őket élőben és cirógatta volna?
(mert gondolom hiányzik egy pozitív élmény ami ezen változtatna)
nem okoz gondot sőt, mivel jobban ki van párnázva, ha elesel, nem ütöd meg vele annyira a melled, mintha csak egy vékony anyag fedné. nekem annyiból is jó, hogy nagyon érzékeny melleim vannak és pl. top-szerűséget nem tudok hordani, mert még az is zavar és dörzsöli ha azon keresztül érzem a ruhát.
volt egy szobatársam, neki meg csomót vettek ki a melléből és azután nem tudott vékony melltartót hordani, mert abban fájt a melle. ezért is jó ha ki van párnázva a melltartó.
Akkor hajrá, találd meg!
Ha megfelelő embert találsz akkor ő nem fog elküldeni a melleid miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!