Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Letöröljem msn-ről? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letöröljem msn-ről? Vagy hagyjam meg?

Figyelt kérdés
A barátommal már kb. 1 hónapja nem vagyunk együtt, nem is beszélünk, de msn-en még megvan nekem. Én még mindig nagyon szeretem, és hiányzik. Letöröljem msn-ről, úgy talán könnyebb lesz elfelejteni? De ha látja ha már nem szoktam nála fent lenni, akkor nem hiszi majd azt, hogy valamiért haragszom rá?
2009. dec. 23. 21:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hát ehhez van egy sztorim..össze ismerkedtem egy sráccal neten,nem akartam vele találkozni,de megszerettem,9 hónapig húztam végül az időt,de kb 6 hónapnál összevesztem vele,ő letörölt mondván hogy könnyebb lesz feledni,de rosszul törölt(nem nagyon tudta akkor ezt az msnes témát) így megkapta amiket írtam..Felhívott hogy nagyon nagyon szeret,de ennek így nincs értelme,sírva hívott,pedig 28/F :) Írtam neki egy smst,hogy nekem nagyon fáj hogy törölt,másnap vissza is vett,bezséltünk még 3 hónapig,majd nagy nehezen beadtam a derekam és találkoztam vele.ez 1 éve történt,1 éve boldogan élünk együtt:)

Szóval ha törlöd elméletileg könnyebb felejteni,de lehet csak egy fellángolás és nem bírod nélküle.Inkább beszéld meg vele,vagy akkor te is így töröld ahogy ő engem,ne tiltsd le mellette,ha akar valamit rád ír,ha nem akkor hagyd élni,és te is légy boldog egy másik sráccal :)

Sok sikert!

17/L

2009. dec. 28. 01:31
 12/12 A kérdező kommentje:
Hát akkor nem törlöm le, majd ha ő akar akkor töröl azt kész. :D
2009. dec. 28. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!