Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek már lefeküdhetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek már lefeküdhetek vele?

Figyelt kérdés

Ha a legjobb barátnőm és a pasija szakítottak egy hete és a pasi le akar velem feküdni akkor benne lehetek szerintetek??

Megkérdeztem erről a barátnőmet is. Ő azt mondja hogy nem zavarná, de nem tudom hogy az igazat monmdja e...

Szerintetek?

2009. dec. 23. 20:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk aranyszabály, hogy bnők pasija/expasija tabu.

Bár nekem alapjáraton sem kéne már bnőm expasija.

2009. dec. 23. 20:36
 2/6 anonim ***** válasza:
hát ha a barátnődet nem zavarja akkor miért ne. Ha meg képtelen elmondani azt hogy zavarja akkor vessen magára.
2009. dec. 23. 20:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Tesó kódex 150. törvény

,, Soha, soha nem engedhető meg egy tesónak, hogy lefeküdjön a tesója exével. Ezen törvény megsértése rosszabb, mint megölni a tesót."

Lányoknál ezek szerint nincs semmi tisztelet, ha ilyet teszel.

2009. dec. 23. 20:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
nem kéne,egy hete pff várjál már kicsit különben nem vagy te ribanc? ezt még megis kérdezed már neharagudj de csak így odadobnád magad mert az a fiú dobta barátnődet persze végülis meg volt neki barátnőd te következel...
2009. dec. 23. 20:44
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

megdugatni magadat nem csak a barátnő expasijával lehet

nálam alap hogy ez a téma tabu.hiába mondja h nem zavarja,hiddel,zavarja.bár neked kéne jobban ismerned őt

2009. dec. 23. 21:18
 6/6 anonim ***** válasza:

20:41-nél a pont. Haver exével...Hát én nem csinálnám. Azért ebben a rothadó világban is van még íratlan szabály.A csávó medugna téged, aztán a haverok közt meg jót röhögnének, hogy megvolt mind a kettő. Utána következne a többi próbálkozó haver. Van ezer másik csávó is. Azokkal keféltesd meg maga sztem.

28F

2009. dec. 24. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!