Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek már lefeküdhetek vele?
Ha a legjobb barátnőm és a pasija szakítottak egy hete és a pasi le akar velem feküdni akkor benne lehetek szerintetek??
Megkérdeztem erről a barátnőmet is. Ő azt mondja hogy nem zavarná, de nem tudom hogy az igazat monmdja e...
Szerintetek?

Nálunk aranyszabály, hogy bnők pasija/expasija tabu.
Bár nekem alapjáraton sem kéne már bnőm expasija.

Tesó kódex 150. törvény
,, Soha, soha nem engedhető meg egy tesónak, hogy lefeküdjön a tesója exével. Ezen törvény megsértése rosszabb, mint megölni a tesót."
Lányoknál ezek szerint nincs semmi tisztelet, ha ilyet teszel.

megdugatni magadat nem csak a barátnő expasijával lehet
nálam alap hogy ez a téma tabu.hiába mondja h nem zavarja,hiddel,zavarja.bár neked kéne jobban ismerned őt

20:41-nél a pont. Haver exével...Hát én nem csinálnám. Azért ebben a rothadó világban is van még íratlan szabály.A csávó medugna téged, aztán a haverok közt meg jót röhögnének, hogy megvolt mind a kettő. Utána következne a többi próbálkozó haver. Van ezer másik csávó is. Azokkal keféltesd meg maga sztem.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!