Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek arról, hogy manapság már a telesminkelt lányokra és nem a természetesen szépekre utaznak a fiúk?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 25. 14:20
2/15 anonim válasza:
Bánja fene, több normális marad nekem.
3/15 anonim válasza:
Te ezt honnan veszed?
Engem taszít a 5cm vastag vakolat.
A minimális a szép, de még jobb, ha smink nélkül is letaglóz a pillantásával csupán.
4/15 A kérdező kommentje:
1. válaszoló
Azt mire érted hogy baromság?
2014. ápr. 25. 14:22
5/15 anonim válasza:
Az, hogy ez az állítás nem helyes, nem igaz.
Mert manapság létezik olyan fiú, aki nem a telesminkelt lányokra, hanem a természetesen szépre utazik.
6/15 anonim válasza:
Én a természetesen szép lányokat szeretem. Utálom, ha valaki sminkel. Első voltam.
7/15 anonim válasza:
Természetes szép lányok ritkák. 10-ből 9lányt megszépít a smink, ez van. Az az 1 meg nem érti meg, hogy nem nem áll jól neki, ő természetesen szép.
Ez csak az én véleményem.
8/15 anonim válasza:
Én sem hiszem, hogy így van. Amire pedig valójában gondolsz, hogy előbb próbálnak egy cicababát megfektetni, az mindig így volt, nem csak manapság. Őszinte érdeklődéssel ellenben sokkal gyakrabban közelednek a természetes nők felé.
9/15 anonim válasza:
A kereset-kínálat törvénye szerint ez így van.
Sajna a pasik többsége nem azzal foglalkozik, mi a valóság, hanem azzal, mit látnak.
De azért vagyunk páran, akik a természetességet szeretjük.
10/15 anonim válasza:
Ne essen túlzásba a sminkeléssel, ez a véleményem. Meg az sem árt, ha kinézem belőle, hogy valaha húzott már ki sárgarépát a földből, nem pedig úgy tudja a hipermarket 8. sorában a retek ládája mellett terem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!