Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti szeretitek ha van mit fogni egy lányon?
Figyelt kérdés
Jó most nem egy 200 kilós asszonyra gondolok..160 cm vagyok és 47-48 kiló... Soha nem voltam sovány de mégis mindig csak sovány pasijaim voltak. Szerintetek miért?2014. ápr. 25. 13:30
3/6 anonim válasza:
SZeretem, de egy 48 kilós lányon mit lehet fogni?
Nem kell modellnek lenni, hogy vonzó legyen egy csaj.
4/6 anonim válasza:
Egy lányon mindig van mit fogni nem? Úgy értem szokott lenni testük meg minden.
5/6 anonim válasza:
Hát én az átlagos/vékony lányokra bukom :D de fogni inkább a formákat szeretjük, abban mind megegyezhetünk ;) F/23
6/6 anonim válasza:
Nem árt, ha van pl. keze. Azt elég jól lehet fogni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!