Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vastag telt puha vagy vékony kemény ajkak?
Figyelt kérdés
|szájról van szó!| Arra lennék kíváncsi melyik jön be inkább. Azzal tisztában vagyok, hogy ha szeretsz valakit akkor teljesen mindegy. Csak első ránézésre, milyen amiről az jut eszedbe, hogy "de megcsókolnád". Illetve aki már sokfélét tapasztalt, melyik volt jobb? :)
(nem a természetellenesen mesterségesen felfújt ajkakra gondolok a teltnél)
2009. dec. 23. 19:26
2/6 Andrewka válasza:
Hát tényleg valahol a köztes állapot az ideális nekem.
22/f
3/6 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik, ha egy fiúnak szép formás, csókos szája van. finom puha és telt, olyan kellemesen, ami tényleg csókra ingerel. az nagyon szexi tud lenni. :) ennek ellenére a barátomnak vékony ajkai vannak :D fele akkorák mint az enyém :D de ez is nagyon fincsii :)
4/6 anonim válasza:
a barátomnak telt puha csókos ajkai vannak, imádom.
nekem is az, bár a barátomét jobban szeretem:)
6/6 anonim válasza:
Vastag, telt, "hazabeszélek", nekem is ilyen. A penge ajkak nem vonzzanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!