Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vastag kopasz vagy vékony szőrös?
Szóval lányok neketek mlyen pasik tetszenek?
Vagy a külső,mint ahogy halani és olavasni lehet állítólag nem is oylan fontos?
Inkább vagytok együtt,jártok egy pocakos,de szőrtelenített vagy alig szőrös pasival-has,mellkas,kar,fenék,láb,stb-
vagy inkább egy vékonyabb,kockahasú ám,de szőrösebb férfit választanátok ?
Melyik típus a vonzóbb?
Vagy ti mennyire csináltok kérdéset,mekkora ügyet csináltok a férfi testszőrzetből ?
Ha kocka has akkor már ne legyen szőrös, max. a köldöke alatt. Hmm azt imádom :D
De ha kicsit pocakosabb akkor legyen szőrös. Ne nagyon de azért ne legyen csupasz.
A nemi szerv ne legyen csupasz, de azért legyen rövid... :)
De végülis mindenkit úgy kell elfogadni, ahogy van. Sztem
Semennyire nem kérdés, nekem a természetes szőrzet jön be. (Kivéve szőrös hát, nyak.) Nekem az erősebb szőrzet (borosta, kar, láb, mellkas) nagyon bejön, férfias, én ellenzem a férfi szőrtelenítést. Amúgy meg nem nagy ügy, hogy kinek milyen nő gyárilag, ezen nem múlik semmi, nem ezen áll, vagy bukik, hogy kit választ az ember. Nem kell ebből ekkora ügyet csinálni. :)
25/L
"A nemi szerv ne legyen csupasz, de azért legyen rövid.."
Te a szőrös, rövid farkakra gerjedsz ?
Hm
16:17-es vok
Neeem -.-
Ne legyen csupasz, hanem vágja rövidre a szőrt.
Szóval ne csináljak belőel problémát?
Amikor a strandon alig van szőr a többieken rajtam lehet nyugodtan?
Az milyen ha egy férfi a hasát gyantáztaja(mert mondjuk kockás),de atöbbit nem. Akkor már kell mellkas is meg mit tudom én..
Hát szerintem ha a hasát gyantáztatja akkor egyértelmű, hogy a mellkasát is.
De ne törődj senkivel! Neked ilyen, másnak olyan.
Ne foglalkozz ezzel. Ráadásul a szőrtelenítés nem férfias.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!