Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem veszi fel és én ezen megint felhúzom magam. Idegesítô. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 24. 22:30
3/15 anonim válasza:
Ez egyszerűen borzasztó. Gyermekem, szakíts vele most nyomban! Sőt, amilyen pofátlanságot csinált, még öntsd is le egy rakás tehénszarral, megérdemli a barma.
5/15 A kérdező kommentje:
A helyzet az, hogy o elvarja hogy barmikor felvegyem, ha hiv es teljesen kiakad, ha nem. Nem elunk egyutt es eleg surun van, hogy hivom es meg csak vissza se hiv, hanem uzeneteket kuldoZget. Nekem ez mar kezd nagyon zavaro lenni es hulye gondolatok kavarognak a fejemben.
Fontos lenne. Na de lehet, hogy csak en vagyok ilyen.
A kerdes lenyege pedig az, hogyan tudnek "lazabb" lenni...
2014. ápr. 24. 22:36
6/15 anonim válasza:
mondjuk ne hívd fel, és ejts meg egy sztriptízt nekünk :)
7/15 anonim válasza:
ne hívd és te se vedd fel a telefont pár napig!majd csak megtudja, hol lakik a Jóisten
9/15 A kérdező kommentje:
Haha :)
Nekem rosszul esik, hogy kb sz@rik ra hogy hivom. Aztan meg jon 3-4 napot 0-24ben egyutt vagyunk. Nalam alszik stb. A tobbi napon meg sose veszi fel.:/
2014. ápr. 24. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!