Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Azért nekem volna problémám...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért nekem volna problémám az óvszerrel. Mert mikor felhúzom, az óvszer gyenge szorításától azonnal el is megyek. Pedig mindent helyesen csináltam, és több óvszert is kipróbáltam :- ( Mit tegyek? Normális válaszokat kérek szépen!

Figyelt kérdés
2014. jan. 14. 09:44
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Ne óvszert használjatok!

Mondjuk a nőben, akkor nem mész el rögtön?

2014. jan. 14. 09:52
 2/9 A kérdező kommentje:
úgy még nem próbáltuk és igazából barátnőm nem is szeretné mert nem használ fogamzáságátlót!
2014. jan. 14. 09:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát használjon!
2014. jan. 14. 10:02
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi a tippet.tudnál még adni? :)
2014. jan. 14. 10:04
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem tudok más tippet adni. Ha rögtön elmész mihelyst felhúzod az óvszert, akkor egyértelmű, hogy óvszerben nem, fogsz tudni szexelni.

Akkor mit lehet csinálni? Másképpen kell védekezni. Ennyi.

2014. jan. 14. 10:09
 6/9 anonim ***** válasza:
a korai magömlése tabival is meglenne. azon csak a keze meg az ima segít.
2014. jan. 14. 11:05
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Butaság. A hüvely jobban szorít, mint bármilyen óvszer. Nem az a megoldás, hogy más védekezési módot keres, hanem hogy gyakorol. Mert így natúrban se menne neki.

Kérdező!

Koncentráció! Gondolj a nagyira! És ez nem vicc. Tereld el a gondolataidat! Ha sokat gyakorolsz, akkor később az első perctől fogva élvezni fogod, anélkül hogy elsülnél.

(aki azt mondja, hogy ez hülyeség és úgyse fog menni, az csak a saját tapasztalatlansága és bénasága miatt beszél így)

2014. jan. 14. 12:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor jöjjön a koton 2. Akkor is elmész azonnal? Probálni!
2014. jan. 14. 12:21
 9/9 anonim ***** válasza:

Milyen "koton 2."? Úgy érted húzzon kettőt?

Ritka hülye ötlet. Nem kell mindent elhinni, ami filmen létezik.

Két óvszer együtt jobban szakad. Ezért tilos.

2014. jan. 14. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!