Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők, nektek mitől férfi a férfi?
Milyen jellembeli tulajdonság az, amitől már érett gondolkodású férfiként tekintettek rá?
Konkrét és általános dolgok is jöhetnek, trollok kíméljenek!
Nem azt fogom megírni, mitől férfi a férfi, illetve mitől nő egy nő. Hanem arra fogok válaszolni, nekem mitől ember az ember.
Ahhoz, hogy megtűrjem magam mellett kell, hogy legyen "életképes" intelligencia szintje, humora, önállósága és magabiztossága. Ez mindkét nem képviselőire igaz. A közös érdeklődési kör és ízlés csak ráadás, hab a tortán.
Ha van ház, német autó, nyaraló, akkor PASI a férfi.
Ha van lakása, valamin gurul és néha elmegy nyaralni, akkor mondjuk h mezei férfi a férfi.
Ha még tanul, de jól néz ki és lehet benne fantázia később, akkor mondják hogy fiú a férfi.
A többi kategória gyűjtőneve az töketlen bunkó.
Ha komolynak kell lennie,akkor komoly.
Ha rogoni kell,akkor rohogjon.
Ha vita van,akkor ne szaladjon el es anyazzon,hanem beszelje meg velem:)
#3 Neked szintén szól.
Sajnálom, hogy ennyivel beéritek, komolyan mondom...
Külső tulajdonságok:
Nekem fontos, hogy sportos és erős legyen egy férfi. Legyen ápolt és igényes, de ne nézzen ki úgy, mint egy nő.:) (ne sminkelje magát, ne legyen hosszú haja, stb).
Belső tulajdonságok:
-Jó érzés, ha magabiztos és erőt sugároz felém. Ezt úgy értem, hogy tudjon megvédeni, érezzem a közelében, hogy biztonságot ad nekem lelkileg és fizikailag.
-Fontos a támogatás. Legyenek ötletei, tervei. A férfiak szeretnek sokszor "alkotni", látni a saját munkájukat és "építeni" akár a környezetükben. Ezeket szeretném ,hogy mellettem ki tudja bontakoztatni majd a férjem és fordítva ő is támogassa az én elképzeléseimet, vágyaimat és a nőiségemből fakadó "fészekrakó típusomat" támogassa.:)
-Nekem fontos a gyengédség és az érzelem is egy férfinál. Érzelmileg is legyen intelligens.
-Számomra az erkölcsösség nagyon hangsúlyos. Ezt nem fejteném ki, de egyébként nagyon nagy hangsúlyt fektetek a kapcsolatomban, hogy rendesen viselkedjünk egymással, másokkal..stb.
-Tetszik, ha egy férfi ért a férfi munkákhoz is (szerelés, javítás), de azt is fontosnak találom, hogy egyedül is megállja a helyét és ne nekem kelljen mindig főzzek neki. Ha a háztartási dolgokhoz nem ért és nekem kell mindent csináljak, akkor inkább kisfiú számomra, mint férfi.
Sok dologtól lehet egy férfi férfias. Én például a szőrös férfiakat szeretem.:D Valaki ezt pont nem. Mindenkinek más fontos és más tetszik.:)
én sose a pénztárcája alapján döntök
nekem a nagybetűs Férfi azt jelenti, hogy értelmes, nem megrekedt hanem fejlődni akaró, van munkája (bármilyen, amiből saját magát el tudja tartani), van humora, és szeret és szerethető
A külsőségek másodlagosak, lehet valaki szép, ha nincs humora vagy ha besavanyodott akkor egy kapcsolat nem fog működni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!