Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom eldönteni hogy szeretem -e a tanárom, vagy csak rajongás. Szerintetek?
Figyelt kérdés
14 vagyok (lány), 8.-as és nem tudom szeretem -e a tanárom. Sokszor beszélgetünk órán az életről is és felnézek rá, szinte mindent ugyanúgy gondolok mint ő. Sokszor kihív felelni órán és magam sem értem miért. Hiszen nem állok rosszul a tantárgyból. 11 év a korkülönbség köztünk. Én úgy érzem szeretem, de persze nem reménykedem mert kétlem, hogy egy 30 éves tanár összejönne egy 14 évessel. Ezzel tisztában vagyok, viszont olvastam már erről, hogy némely tanár helyettesítheti a szülőt, de nekem szülőkkel nincs problémám. A tanárnak úgy tudom van barátnője, de nem ő mondta, így nem biztos a dolog. Szerintetek mi ez?2014. ápr. 24. 17:49
11/15 anonim válasza:
Nézd a jó oldalát annak, hogy másik suliba fogsz járni, mert igy ha a tanár is hasonlóan érez mint te akkor több esélyed van.
12/15 A kérdező kommentje:
Hát, lehetséges. De nem hiszem,hogy többet érezne irántam, de ha netalán még is, akkor is nagyon fog hiányozni amíg nem látom:(
2014. ápr. 26. 16:20
13/15 anonim válasza:
Bocsi,hogy megkérdezem,de miért nem a saját sulid jelölted meg először? Akkor 90% hogy maradtál volna. Csak olyan tippet tudok adni,hogy kérd meg középsulisként,hogy adjon neked különórákat a tárgyából. Még alkalmatok is több lesz a magánbeszélgetésekre,és talán számodra is tisztázódik, hogy milyen szeretetet érzel iránta.
14/15 anonim válasza:
13-asnak nagyon igaza van! Kérdező, szerintem is tedd azt, amit írt.
Amúgy valamelyest hasonló helyzetben vagyok, mint Te, csak én kicsit idősebb vagyok már. Ha szeretnél beszélgetni, írhatsz nyugodtan privátban.:)
15/15 A kérdező kommentje:
Azt jelöltem meg, de 15 alatt van a jelentkezők száma, így amire én jelentkeztem ott, az nem indul.:) Igazatok van, lehet megkérem rá. Köszönöm:)
2014. ápr. 26. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!