Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A prostitúció megcsalásnak számít?
Figyelt kérdés
Volt egy előző kérdésem, amiben leírtam, hogy a feleségem prostituált volt, miattam hagyta abba, de a kapcsolatunk első heteiben még csinálta. Ott sokan mondták, hogy ezt nem kellene megcsaláskén felfognom. Igaz ez?2014. ápr. 24. 14:12
11/22 anonim válasza:
Válj el, valószínű több pénze volt mind neked, a sok kuncsafttól, szóval a felezésnél jobban jársz!
Viccet félretéve...
Nem megcsalás, ha nem visz bele érzelmeket...
Ha megerőszakolták volna az megcsalás? Nem, mondhatnánk, mert ott egy áldozat.
Ha lefekszik valakivel, mert azt hitte, hogy te vagy. Az megcsalás? Igen, mert az ő hibája, hogy részeg volt, mondhatnánk...
Ha ez a munkája, ezzel keresi a pénzét, összejöttök, de még mindig fenn kell tartania magát, ennie kell valamiből az megcsalás? Igen, mert egy ordas nagy k-u-r-v-a, mondhatnánk.
12/22 anonim válasza:
De azokban az elsö hetekben mi volt köztetek? Már "jártatok" vagy csak ismerkedtetek, hülyültetek egymással? Mennyi idö mulva vetted el?
13/22 anonim válasza:
En sem mondanam megcsalasnak,mivel penzert csinalja,nem erzelemböl,es gondolom nem is elvezi annyira,csak nincs mas lehetösege. Es van egy jo közmondas is: Kurv.bol lesz a legjobb feleseg!
14/22 anonim válasza:
elvetted feleségül... akkor meg most ez hogy jön ide? azóta gondolom, eltelt néhány év, és még mindig ezen agyalsz?
15/22 A kérdező kommentje:
Akkor már jártunk, mikor még csinálta. A megcsalások óta eltelt 4 év, de a bevallás óta csak két hónap. Azóta külön élünk.
2014. ápr. 24. 14:45
16/22 anonim válasza:
még mindig nem hagytad el teljesen? ez nem kérdés!
17/22 A kérdező kommentje:
Nekem sem egyszerű érzelmileg feldolgozni ezt az egészet. Várok a válással, amíg teljesen kiszeretek belőle.
2014. ápr. 24. 15:37
18/22 anonim válasza:
K**vából nem lesz szalonna. Ha már az elején is zavart, hogy prosti, minek jöttél vele össze? Mondjuk nekem nem lett volna gusztusom hozzá...
19/22 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy nem tudtam. Csak nemrég mondta el.
2014. ápr. 24. 17:21
20/22 anonim válasza:
Megcsalásnak számít. Meg így összejönni csajjal, hogy ku.rva és te nem tudsz róla hát szép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!