Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha interneten flörtölsz és pasikkal beszélgetsz akkor az megcsalásnak számít?
Őszinte leszek egy-egy pillantás és flört még személyesen és élőben teljesen elmegy. Az én párom is csinálja ugyanezt a lányokkal én is csinálom azokkal a pasikkal akik tetszenek, de ennél többet nem vagyok hajlandó elmenni.
Viszont az, hogy csak beszélgetsz.. az még véletlenül sem számít megcsalásnak. Nekem egy pasi sem tilthatná meg hogy ne beszéljek a legjobb barátommal, vagy éppen a haverjaimmal.
18L
Igen,a tied az normális verzió 7-es.Élőben egy két pillantás,jó pasi/nő megnézése az simán belefér.
De más,ha például a kérdező azért van fenn bizonyos oldalakon,amit nem tudni.Érted.:)
Szerintem ez már cinkes.
Élőben tényleg belefér, egy-egy pillantás, mosoly stb. A párom megnézi a jó nőket, én a jó pasikat. És ha épp együtt vagyunk valahol, meg is beszéljük, ha akadt valami „látnivaló”. De hogy direkt ilyen oldalakt látogatni, ismerkedni… Ha rájönnék, hogy a párom ezt csinálja, nagyon dühös lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!