Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai fiúknak mi baja az igényes lányokkal?
Ha egy fiú elhív koktélozni egy lányt, és a lány gondolja, a srác nem kér majd el tőle utólag pénzt, az miért pénz éhesség?
Ha egy fiú le akar feküdni egy dögös csajjal, miért baj, ha a lány abban az esetben visszautasítja, ha a fiú egy edzetlen, bagós háj pacni?
Bocsi, hogy azt hittem, ha elhív egy pasi étterembe, akkor ő fizet..., és bocsi, hogy nem vonzódom a kövér fiúkhoz 170cm magassággal és 49 kiloval... Tényleg pénzéhes és felszínes liba vagyok...
Annyira bírom, hogy ezt a "mert ő lány" magyarázatot bármire lehet alkalmazni.
- Fizess, "mert ő lány".
- Legyél előzékeny, "mert ő lány".
- Pitizz, "mert ő lány", nála van a punci.
- Sajnáld, "mert ő lány" és éppen megéli a világfájdalmat, mert elkelt a Gucci táska...
Majd tudod mikor! Egyetlen nővel nem találkoztam még, aki szót érdemelt volna és nem azért, mert olyan hű, de igényes vagyok, hanem mert egyre kevesebb a normális (és aki az, ő is aljasul le a társasága által).
Emancipuncik, kiharcoltátok magatoknak, hát viseljétek a hátrányait is!
Nem értem mire ez a felháborodás a válaszolóktól. 21 éves csóró egyetemistaként diákmelóból+ösztöndíjamból tartom el magam, de nekem sülne le a bőr a képemről, ha egy 450 Ft-s koktélt kifizettetnék azzal akivel randizok. Nyilván persze nem kell mindenhol a pasinak fizetni, de azért 1-2 gombóc fagyi, 1 kávé, 1 500 ft-s koktél nem akkora tétel, hogy ne lehetne rá a kiszemeltet meghívni. Aki dohányzik meg szerintem is igénytelen. Akkor férfiként én meg felszínes f@$z vagyok? Büdös a keze, szája, ruhája a bagósoknak, magukon meg nem is érzik, ráadásul eleve visszataszító. Én kérek elnézést, hogy ezt azoknak akik rászoktak nehezükre esik elfogadni.
21F
Amúgy gulyáslevest is tudsz főzni?:D
Fizesd (az első kört), mert te hívtad el! <<< Ez az illem.
Kérdezd meg idősebb ismerősöket (szülőket), hogy náluk
hogy ment ez.
#51-es jól mondja. Persze reális keretek között!
Miért kell egy sima italból "50-50" kérdést csinálni?
Önzetlenül adni nem tud senki? Persze, nem divat, sőt,
azért leszek megkövezve, mert meghívom a barátnőm/bará-
taim egy italra. Vicc, komolyan mondom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!