Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai fiúknak mi baja az igényes lányokkal?
Ha egy fiú elhív koktélozni egy lányt, és a lány gondolja, a srác nem kér majd el tőle utólag pénzt, az miért pénz éhesség?
Ha egy fiú le akar feküdni egy dögös csajjal, miért baj, ha a lány abban az esetben visszautasítja, ha a fiú egy edzetlen, bagós háj pacni?
Bocsi, hogy azt hittem, ha elhív egy pasi étterembe, akkor ő fizet..., és bocsi, hogy nem vonzódom a kövér fiúkhoz 170cm magassággal és 49 kiloval... Tényleg pénzéhes és felszínes liba vagyok...
Azért mert egy hisztis p*csa vagy!
Húzzál haza ba*dmeg nyelvtant tanulni (ne a szopásra gondolok).
Igen, egy hülye liba vagy, mert egy normális kapcsolatban nem a pasi tartja el a csajt, hanem közösen magukat.
Ekkora egy bunkó csajt...
Adj lejjebb az igényeidből b*zdki! Nem minden tökéletes. Te is bekajáltad az "amerika lekvárt,,
Idősebbnek hittelek...
Tanulsz még?
Te a magad oldaláról mit teszel ebbe?
Miben nyilvánul meg az igényességed ?
Meghívhatsz, ha gondolod, így probléma letudva. A másik, hogy sovány vagyok, így a hájjal sem lenne gond.
Tudom, hogy én vagyok a tökéletes fiú számodra, nem kell tovább keresgélned...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!