Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire rossz a helyzet?
Igaza van a kérdezőnek, erre nincs különösebb magyarázat.
Érdemes a külföldi nők közt nézelődni. Ég és föld a különbség.
Azzal mondjuk vitatkoznék, hogy egy 15 éves lány nem érzi meg. Mert én is annyi vagyok, és nagyon is megérzem. Az apámat jó ha egy hónapban egyszer látom, mert annyit dolgozik, anyukám nem talál munkát mióta megszűnt a munkahelye. A szüleim elváltak, apukámnak máshol is van gyereke, és az Ő felesége sem talált munkát eddig, úgyhogy apukám pénzel mindenkit. Ráadásul van egy beteg bátyám is. Volt olyan, hogy nem volt pénzünk ételre. Szóval nagyon is megérzem, ami itt van az országban. És szerintem ezzel vannak így mások is. Nem mindenki kapja meg az IPhone-t, de őszintén szólva nem is kellene, mert sokkal fontosabb dolgok is vannak az életben. És hogy a kérdésedre is válaszoljak: 1. Nem fogok magam elé vigyorogni. 2. Nem tudok mosolyogni, ha arra gondolok, hogy az apám állandóan hullafáradt, annak ellenére, hogy szereti a munkáját.
Ja és még ez is a képben van. Ha egy ember nem szereti a munkáját, akkor nem lesz olyan jó kedve, mikor arra gondolok, hogy másnap megint mennie kell, és ebből következik az, hogy nem fog mosolyogni.
Egyébként pedig tudom, hogy nálam sokkal rosszabb helyzetben élő emberek is vannak ebben az országban/világban. De nem tudok mosolyogni, ha nincs miért. Bár ez relatív. Mert igenis mosolyoghat egy gyerek akár azért is, mert tudja, hogy van mit ennie, és nem fog megint éhesen elaludni/iskolába menni.
"A fiatal lányok(15-23) ebből még mit sem éreznek.Apuci ugyan úgy megveszi nekik az iphone 5S-t meg mindenből a legjobbat mint nálunk." --> Húha, ezt kapásból cáfolnám én is. Anyukám munkanélküli, apukám közel a 60-hoz, tehát kb. egy ledolgozott élet után keres 160 000 Ft-ot és ebből élünk négyen. Itthon állandóak a veszekedések az anyagiak miatt. Nyilván vannak nálunk sokkal rosszabb helyzetben lévők is, de nagyon nem az a szituáció, amit elképzelsz. És sajnos nagyon is befolyásolja az ember hangulatát, amikor arra gondol, hogy ki fogja-e tudni fizetni a számlákat a következő hónapban.
Egyébként azt mondják az okosok, hogy ha az ember sokat mosolyog a körülötte lévőkre, akkor azok automatikusan visszamosolyognak egy idő után. Szóval ha jössz kirándulni errefelé, akkor mosolyogj csak kitartóan a szembejövőkre, hátha így kicsit hozzájárulsz ahhoz, hogy picit vidámabbak legyenek az itt élők. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!