Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legjobb társkeresők?
Figyelt kérdés
2009. dec. 23. 11:15
2/14 anonim válasza:
randivonal.hu, parom.hu, talalka.hu
4/14 Andrewka válasza:
mozi.hu, kiállítás.com, koncert.de,... attól függ hány éves vagy és milyen párt keresel.
5/14 anonim válasza:
a love.hu !!!
én már 3 éve ott vagyok, eszméletlen mi megy ott!
6/14 anonim válasza:
chat.hu, bár vannak kamusok is szép számmal.27L
8/14 anonim válasza:
Jó pár van attól függ milyen társkereső, mert azon belül is van kis millió pl.: magyar, fétis, speciális stb.
Én itt van néhány népszerű társkereső oldal:
Hungary Dating (több nyelvű nemzetközi magyar társkereső)
Europe Dating (Európai társkereső)
Asia Dating (ázsiai nők)
Russian Girls Dating (orosz lányok társat keresnek)
Filipina Girls Dating
Arabian Dating (arab társkereső)
Pantyhose Dating (harisnyás nők)
BDSM Dating (fétis kedvelők társkeresője)
10/14 anonim válasza:
A Life Társkereső azért jó, mert biztosan találsz fotót, anélkül te sem regisztrálhatsz és ingyenes, komoly társkereső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!