Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen az az ember, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az az ember, aki tudja, hogy szeretem, és csak "baráti" viszonyban vagyunk, de régebben ez fordítva volt. És most pont Karácsony előtt töröl le mindenhonnan?

Figyelt kérdés
Úgy értem, szó nélkül letöröl MSNről, letilt különböző oldalakon, direkt nem válaszol semmire, amit reagálok. Normális? Sosem bántottam (na jó, néha előfordult), általában segítettem és megértő voltam Vele, jól elvoltunk, és hopp, tegnap óta ezt csinálja... Van ennek pl. szíve?
2009. dec. 23. 11:08
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Szőrszálhasogatás, Okoska. Sivár humorérzék. Búvalbélelt..
2009. dec. 23. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!