Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek érdemes így élni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes így élni?

Figyelt kérdés
Nagyon ronda fiú vagyok,nem is láttam még magamnál rondább embert.Hihetelen,hogy miként lettem én ennyire ocsmány.Mindig beleborzongok az arcom látványába és teljesen elmegy az életkedvem.Azon agyalok mostanság,hogy ha folytatom így az életemet,akkor egy maszkban fogok lenni emberek között,legalább nem látnák ezt az irreálisan pocsék arcot.
2014. ápr. 22. 20:06
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy a legcsúnyább lennél. Joseph Merrick-et senki nem űberelhette csúnyaságban az elmúlt 200 évben.

[link]

2014. ápr. 22. 20:07
 2/9 anonim ***** válasza:
Viszont egész jól fogalmazol. Az írás vagy valamilyen más művészet nem érdekel? Próbáld meg másban megtalálni a boldogságot. Az is lehet, hogy találsz majd egy olyan lányt, aki illik hozzád :)
2014. ápr. 22. 20:08
 3/9 anonim ***** válasza:

Küldj nekem egy fotót, kérlek. :) (tuti nem ismerlek, mert még sosem láttam "irreálisan pocsék arcot" ;)

17L

4/9 anonim ***** válasza:
szerintem még fiatal vagy rengeteget fogsz változni te is a tested is az arcod és a személyiséged is.
 5/9 anonim ***** válasza:
Ismerkedjél álarcosbálban. Voálá! :D
 6/9 A kérdező kommentje:
nincs életkedvem semmihez és senkit nem érdeklek,semmilyen szinten.
2014. ápr. 22. 20:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2014. ápr. 22. 20:11
 8/9 A kérdező kommentje:
20
2014. ápr. 22. 20:11
 9/9 anonim ***** válasza:
kép?:)
2014. ápr. 22. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!