Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha félek a lányoktól?
Figyelt kérdés
Már kezd kínos lenni,hogy még nem volt barátnőm és szűz vagyok.
Azt,hogy oda kellene menni egy lányhoz enm tudom megtenni.
Szégyenlős is vagyok.( nem csak a külsőmre értem)Kellően visszahúzodó és teljes mértékben bátortalan.
Szórakoni sem járok,mert nem szeretem.
Tényel nem tudom elképzelni,hogy ha komlyan kellene egy lánnyal bármit is kezdeni akkor képes lennék rá.
Ebből,hogy másszak ki?
2009. dec. 23. 10:08
3/8 anonim válasza:
Én ugyanezt érzem mint te, és én is elégedetlen vagyok magammal(bár nem tudom miért) és én se merem megszólítani a lányokat(bár hogy félnék tőlük az azért túlzás) . Én speciel most teljesen ki vagyok idegileg, mert tetszik egy lány csak hát nem merem megszólítani... Mondják, hogy mi ezen a nehéz... nem dől össze a világ, csak beszélgetés... Hát nekem még ez se megy, de most már kezdek beleunni ebbe a semmibe, meg nem viselném el ha látnám valami Bélával, szoval legközelebb jövőre az első alkalommal amint meglátom beszélek vele , mind1 miről, csak legyen már valami. Na majd ha te is ezt érzed, akkor magadtól oda fogsz menni a lányokhoz.
5/8 A kérdező kommentje:
épp eléggé múltam már 23,bőven is
jajj,ez rémisztő volt
Azért gondolom,hogy félek,mert ha valamit kellene lépnem csinlálni vagy komlyra fordulna a helyzet tuti meghátrálnék.
2009. dec. 23. 10:34
6/8 anonim válasza:
Internetes társkeresés. Ott dumálgathatsz vele, stb, nem szemtől szemben van, és utána csak egyszerűbb, ha már "ismered".
Én is ott szedtem össze párom, lassan 4 éve. :)
7/8 anonim válasza:
ÖNBIZALOM kérdése a dolog.Legyen önbizalmad és akkor ez a téma nem problémaként fog jelentkezni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!