Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért "félek" a lányoktól?
Bármikor, amikor az utcán megyek, illetve tömegközlekedéssel utazok vagy ilyesmi, és meglátok egy vagy több lányt, szinte félelem fog el. Nem tudom megfogalmazni, hogy pontosan milyen érzés. Mindig az az érzésem, hogy rajtam nevetnek, vagy éppen csak arra gondolnak, hogy milyen csúnya vagyok...
Természetesen az önbizalmam a negatív tartományban mozog (már ha ez lehetséges), és nem mondhatnám, hogy ok nélkül.
21/F
dobj 1 képet .. ugyanis : akik önbizalma -100000000000 az nyilván úgy gondolja hogy nem ok nélkül :D
am passz én ezen soha nem gondolkodtam :D kit izgatnak a random bigék és szólok : azon röhögnek hogy a héten a 20. pasit is ki kosarazták és hogy milyen jó playboy nyuszis rózsasín táskát vettek..
19F
Ez aranyos:)
Nyilván semmi önbizalmad nincs, ezt kéne orvosolni. Barátnőd van? Vagy lány barátaid? Vagy még attól is félsz, hogy ilyen kapcsolatot létesíts másokkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!