Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon magam alatt vagyok úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon magam alatt vagyok úgy érzem a párom megcsal hogyan tudom ezt 100%an bebizonyitani? Légyszi valaki aki tudd nekem segiteni az irjon

Figyelt kérdés
Megcsalás hogyan derithetem ki.

2014. ápr. 22. 15:15
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Voltakk hibáim persze féltékeny voltam de nem állandóan csak akkor amikor okot adot rá szeretem és probáltam neki mindig megfelelni lehet ez voltba probléma hogy mindig csak azt figyeltem hogy neki mi a jó a saját érdekeimet soha nem vettem figyelembe 20 éves vagyok nagyon szeretem tudom hogy sokáig magam alatt leszek de ténylegb Az lesz a legjobb ha kizárom az életemből mert ha neki nem volt jó egy megbizható lány mellet aki soha nem csalta meg egyik barátját sem (nem volt sok barátom de legalább azokkal még ha fiatal is vagyok tudtam közölni hogy aajnos nem tudok tovább vele lenni viszont a mostani barátom 25éves az agyi szintje meg nagyon alacsony ha 25évesen inkább eldob egy olyan lányt aki szerete és ott segitet neki ahol csak lehetett és nem kihasználta mert barátom jól keres de soha nem használtam ki ha mentünk valahova akkor én mindig kérdeztem hogy fizessek és nem elvártam hogy ő vegyen mindent dolgozni is elmentem suli mellet hogy ha esetleg úgy alakul a kapcsolatunk akkor összetudjunk költözni de nem szerte foszlot ez az álom de nem baj majd találok olyat aki megbecsül és elfogad olyannak amilyen vagyok és nem megy férre.
2014. ápr. 22. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!