Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fiú akinek az aranyos külsejű lányok jönnek be?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és még mindig sokan azt mondják, hogy milyen aranyosan nézek ki. Tudom hogy ez bók, de már zavar kicsit hogy nem szépnek hanem cukinak tartanak. Barátom se volt még.
Van akinek ez tetszene?
(nem szeretnék itt ismerkedni, csak érdekelne néhány vélemény)
2014. ápr. 22. 15:04
1/11 anonim válasza:
Igen én kifejezetten imádom a cuki,aranyos alacsony vagy magas lányokat ők a mindeneim csak nem találok ilyet :) 16/F
3/11 anonim válasza:
Én a magabiztos nőies lányokat szeretem
5/11 anonim válasza:
Nekem nem gyere be az ilyen caajok. Mint egy pisis, úgy nézhetsz ki. :D
6/11 anonim válasza:
Hát, ha mutatsz magadról képet, tudok is mondani okosat rólad. Addig meg általánosságban mondom, hogy az aranyosság szépséget is jelent és magával ragadó vonzó kinézetet.
8/11 A kérdező kommentje:
ha képpel jobban tudsz véleményt mondani, írj és küldök :)
köszi az eddigi válaszokat
2014. ápr. 22. 15:16
9/11 anonim válasza:
Az milyen az az aranyos külső? Kövér?
10/11 anonim válasza:
nekem általában bejönnek de ha küldenél képet akkor meg mondanám a véleményem 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!