Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érzek? Mi van velem?
Figyelt kérdés
tetszett egy fiú. már nem tetszik. fura. ha ránézek,látom hogy nem helyes,sőt kifejezetten hülyének látom. nem is ismerem nagyon. nem beszéltem még vele. de idegesít,rosszul esik ha látom hogy lájkol valami képet ahol egy lány van,írnak neki. mit érzek? tudom hogy már nem tetszik,de akkor most mi van?2014. ápr. 22. 14:37
1/7 anonim válasza:
Na ez alapján megpróbálom a női logikát lefesteni. Létezik a női logika, balgaság lenne azt állítani, hogy nem. Csak nem logikus..
2/7 anonim válasza:
Azért fáj, mert veled, mikor tetszett neked (lehet, hogy még mindig bejön, mert attól még, hogy nem helyes ez lehet így) nem foglalkozott, ezekkel a lányokkal pedig igen, még ha csak ez kis semmiség történt is, hogy lájkolta a képét.
3/7 A kérdező kommentje:
azt még hozzátenném hogy ha látom hogy a közelemben van örülök belül,próbálom észrevetetni magamat
és örülök ha látom hogy online van a neten
egyébként egy suliba járunk
14 vagyok
2014. ápr. 22. 14:46
4/7 anonim válasza:
Hááát az eléggé nagy baj, ha az ember ilyen kérdéseket tesz fel... :-)
Szerintem a legtöbb nőnek többet kellene maszturbálnia és akkor nem idegeskednének semmiségeken annyit... :-)
5/7 anonim válasza:
Szóval, akkor még mindig tetszik neked.
Vagy ha nem tetszik, akkor csupán el akarod érni, hogy foglalkozzon veled egy kicsit, és utána te csinálhasd azt, hogy nem foglalkozol vele.
6/7 anonim válasza:
Te még mindig érzel iránta valamit, csak max. azért érezheted azt is mellette, hogy idegesít, stb., mert bánt, amiért veled soha nem foglalkozott. Haragszol rá, de még közel sem felejtetted el, sőt. Legalábbis szerintem ez lehet a dolog mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!