Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális Lányok?!

Figyelt kérdés
Ha valaki nem tucat fiú és nem úgy öltözködik mint 1 páwa, és nem 30-40 kg vasággyal együtt az már nektek nem is tetszik? :O Mert nekem idáig ez jött le, hogy a lányoknak csak a tucat páwák jönnek be.. Nem léteznek már normális lányok? 17/F

2014. ápr. 22. 13:40
 1/10 anonim ***** válasza:
de léteznek
2014. ápr. 22. 13:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mondd, tényleg ilyen ostoba és szűklátókörű vagy, vagy segít benne valaki?
2014. ápr. 22. 13:41
 3/10 anonim ***** válasza:
Au.. Ez fájt, te még is milyen lányokkal találkoztál eddig?
2014. ápr. 22. 13:45
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Jaaaaaj haver ne sírj már, mindenki ide sírja ki a gondjait hogy ezek a mai lányok... Nem tudsz érvényesülni? Az baj. Szedj magadra egy kis önbizalmat, de ne körülötted forogjon a világ. Legyen egy ÍZLÉSES jó stílusod, magabiztosságod, legyél korrekt, és tanulj jól. Olvass néha valamilyen ismeretterjesztő dolgot, és nem nem kell bemolyosodni. A Csajok imádják ha olyan fantasztikus dolgokról beszélsz nekik, amiről ők még soha nem hallottak. Kíváncsivá teszed őket. Legyél rejtélyes is. Ja meg sportolj. Miért? Mert jobban fogod bírni a fent említett dolgokat. [IGEN! Ez túl sok egyszerre jól látod. De ma már ez kell, oda kell tenni magad nincs mese.]

Szóval összegezve:

1. ÉSZ

2. Stílus

3. Rejtélyesség

ÉS voálá! Ha ügyi vagy lesz egy csajod. Nem olyan bonyolult ez. Nekem bejött 19/F.

2014. ápr. 22. 13:47
 5/10 anonim ***** válasza:
48%
Hat egyre kevesebb az biztos es ha majd nagyobb leszel akkor sem lesz jobb a helyzet, egy reszuk atalakul penzehes ribive a tobbi meg tartja a szintet... sajnos ez a jovo.
2014. ápr. 22. 13:49
 6/10 anonim ***** válasza:

Hát, én a saját példámat tudom csak felhozni...

Amikor én voltam 17, akkor 74 kiló voltam a magam 167 centijéhez.(sokáig voltam 74...) De ugyebár akkor középiskolába jártam, sok ismerőst és havert szereztem, és barátnőt is.Sőt, 1-2 kivétellel a lányok kezdeményeztek.

Ha van egyéniséged és nem azért beszélgetsz/ismerkedsz hogy becsajozz, akkor jön magától.

2014. ápr. 22. 13:57
 7/10 anonim ***** válasza:
Figyi. Adnál pár zöld pacsit nekünk? Elég sokan válaszoltunk neked, te meg le se tojsz itt minket.
2014. ápr. 22. 14:06
 8/10 anonim ***** válasza:

Rossz helyen keresgélsz, ha még csak olyanokkal találkoztál. Sajnos tényleg elég sok ilyen lány van mostanában, de nem mind ilyen. Csak azok, akikek te írtál, általában jobban szeretnek feltünősködni, így olyanból több példász tudsz.

De ha már a páwáknál tartunk, azokból mért van ilyen sok he? Persze én is tudom a választ, de pont ugyanezért van egyre több ilyen lány is.

2014. ápr. 22. 14:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Hello! Én is lány vagyok, csak hogy bebizonyítsam hogy ilyen is létezik :) Nem bírom a páwákat, a bunkó parasztokat meg végképp. Szerintem ha egy fiú imponálni akar akkor legyen vicces, kedves, őszinte, és ne szotyihéjakat köpködjön mások hajába, meg ne költsön vagyonokat a rá két számmal kisebb ruhákra. Szerintem ez NAGYON visszataszító :/
2014. ápr. 25. 17:55
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! #9 Neked külön köszönöm, hogy Te is írtál ide ! :) Legalább tudom, hogy vannak még normális lányok! :)
2014. ápr. 25. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!