Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi az amit szerettek hallani?
1# Te nem fura vagy, csupán csak egy kislány.
Kérdező: ez mindenkinél egyénfüggő
Én azt szeretem, ha a szememet dicsérik. És mivel imádok énekelni, az is nagyon jól esik, ha a hangomra mondanak valami pozitívat. Például, hogy milyen szép. Egyébként nem csak kornyikálok, hanem azért már többen mondták, hogy nagyon jó hangom van. És azt is szívesen veszem, mikor azt mondják, hogy jó velem beszélgetni, és ami nagyon fontos, ne ítéljenek el amiatt, hogy nem eszek húst, mert erre már több példa volt. Valamint szeretem mikor az angol kiejtésemet dicsérik, ugyanis imádom az angolt, és jó a kiejtésem.
Szóval azt szeretem, amikor én is elhiszem amit mond. Mármint, ha azt mondja valaki, hogy milyen jól nézek ki, akkor azt úgy veszem, hogy "Ezt most udvariasságból vagy komolyan mondja? És általában ezt azzal nyugtázom, hogy biztos csak udvariasságból, mert nem tudom neki elhinni, mivel én nem így gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!