Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mily köszönési formákat szeretnétek hallani egy férfitól?
és szeretitek-e ha kezzit csókolomott köszönnek nektek
kort írjatok
Én kifejezeten rühellem ha itt valaki a hejesírásba köt belle , de eben az esetben fel kell ronom hogy:
Mi az hogy MILY formákat? :D :D :D
És szerintem egy lány sem szereti (50 alatt) ha "kezíít cshókolommal" köszönnek neki.
Aztmár nem tudom ,hogy miket részesítenek előnyben ,gondolom nem szevasz meg csá hanem szia , helló vagy tudom is én :D
(Ha valakinek nem esne le az első mondat irónia akart lenni)
Mi? Te magadnál vagy? Szted mi lenne ha gimibe a csajoknak kezit csókolommal köszönnék?
Jó hogy nem már eminenciás urammal a tanároknak?!
A kérdező amúgy is LÁNYOKAT és nem hölgy/asszonyokra gondolt. Meg tegezte is a jó népet szóval nemhiszem hogy a nagyira gondolt.
1 Középiskolába is kezzít csókolomot köszöntem a lányoknak és ez miatt kedveltek.
2 A tanároknak úgy hogy Jó napot kívánok Erőt egészséget!
3 Gondolom nem egy idős hölgy megszólítást kellene alkalmazni egy olyan oldalon ahol az alig ha gondolom hogy nagyik tucatjai kísérik figyelemmel a gyk kérdéseit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!