Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki nemtudna pár szót mondani álmokkal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 22. 11:39
3/7 A kérdező kommentje:
Amikor azt montam valaki, nem pont parasztokra gondoltam;)
2014. ápr. 22. 11:44
4/7 anonim válasza:
Milyen álmokkal kapcsolatban?Amúgy lehet..
5/7 anonim válasza:
Nem jelentenek semmit, ha arra gondolsz. Legalábbis ha az éjszakai álmokról van szó.
7/7 gergo77781 válasza:
Az álmok mindig jelentek valamit nézz utánna a dolgoknak álmoskönyvben vagy próbáld megfejteni én pl ha lázas leszek mindig ugyanazt álmodom
de sajnos most olyanokat álmodtam az elmúlt két napban ami szörnyű és pont nem találom álmoskönyvbe (én neten szoktam beírniu hogy álmoskönyv mert nekem sajnos nincs de ha lenne valószínű több dolog lenne benne) ha pont olyan szót nem találsz próbáld meg egy rokon értelmű szavát nekem már bejött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!