Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy érzem hogy szeretne félre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem hogy szeretne félre kavarni velem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy pasi aki nagyon tetszik, neki viszont van barátnője.

Megkérdeztem tőle valamit, amire fel ajánlotta a segítségét. Ő tud tényleg ebben segíteni, egy ajándékban. Nem akarom részletezni.

Azt mondta mit kap érte? Mondtam bármit amit szeretne, de nem ilyenekre gondoltam pl ház, kocsi, telefon, milliók stb hanem kisebbekre. Megfogható dolgokra. aztán 8 órát végig beszélgettünk facen, és 7 óra beszélgetés után azt mondta egy puszit szeretne az ajkaira.

Nagyon tetszik. Nem is tudom mi lesz ha találkozunk.

2014. ápr. 21. 22:55
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

7: nem a férje csak a pasija, és hogyha úgy viselkedik hogy sehogy, akkor szerinted egy fiatal srác pasi, aki jól néz ki megöregszik mellette? Hűséges lesz? Nem!

8: Én magam fel vagyok mentve ez alól. Singli vagyok nem én csalom meg a párom hanem ő.

9: igen a félreb_szás új neve :)

2014. ápr. 21. 23:14
 12/21 A kérdező kommentje:
Nekem ez a pasi nem is kellene komoly kapcsolatra. :)
2014. ápr. 21. 23:15
 13/21 anonim ***** válasza:

"Nekem ez a pasi nem is kellene komoly kapcsolatra. :)"

Te sem kellenél neki, megnyugodhatsz. De ha már így rámásztál egy kamu ürüggyel "segíííts ajit választani, mert én még ahhoz is hülye vagyok" akkor miért ne használná ki a felkínálkozó pin... akarm mondani alkalmat? Annyit nem érsz neki, hogy udvaroljon, de ha egy kis csetelgetés után rábuksz a farkára, akkor persze hogy a szádba adja.

2014. ápr. 22. 01:04
 14/21 anonim ***** válasza:
Nem csak buta ,de még ri*anc is vagy.
2014. ápr. 22. 03:43
 15/21 A kérdező kommentje:
Ohhhh Igeeeen az vagyok!!!!! :))))))))))
2014. ápr. 22. 09:20
 16/21 anonim ***** válasza:
Nekem is van pénzem ,ha gondolod az enyémet is a szádba veheted.
2014. ápr. 22. 14:34
 17/21 A kérdező kommentje:
Pénzed??! Ennek a srácnak szerinted van??? hagyjuk mááááár! De ha sok pénzed van vehetsz egy gumibabát. :D
2014. ápr. 22. 18:15
 18/21 anonim ***** válasza:
Nincs rá szükségem ,elég ha felszedek egy ilyen csitrit:) Nincs benne semmi kihívás.
2014. ápr. 22. 20:27
 19/21 A kérdező kommentje:
Hát ha olyan értelmes vagy mint a % od akkor tuti...xĐ :) Pááá
2014. ápr. 22. 20:40
 20/21 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben leszarom a százalékot! Én azt írom amit gondolok ,és amit helyesnek tartok. A te esetedben meg próbálok rávilágítani arra ,hogy milyen IQnull pi csa vagy! :/:D
2014. ápr. 23. 01:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!