Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy érzem hogy szeretne félre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem hogy szeretne félre kavarni velem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy pasi aki nagyon tetszik, neki viszont van barátnője.

Megkérdeztem tőle valamit, amire fel ajánlotta a segítségét. Ő tud tényleg ebben segíteni, egy ajándékban. Nem akarom részletezni.

Azt mondta mit kap érte? Mondtam bármit amit szeretne, de nem ilyenekre gondoltam pl ház, kocsi, telefon, milliók stb hanem kisebbekre. Megfogható dolgokra. aztán 8 órát végig beszélgettünk facen, és 7 óra beszélgetés után azt mondta egy puszit szeretne az ajkaira.

Nagyon tetszik. Nem is tudom mi lesz ha találkozunk.

2014. ápr. 21. 22:55
1 2 3
 1/21 WheneverYouWant ***** válasza:
Tedd azt amit akarsz... erről szól az élet...
2014. ápr. 21. 22:57
 2/21 anonim ***** válasza:
Mennyél bele velem is most ez van csak csajjal bár én jól megdugom azt ennyi a barátját meg kiütöm ha pampog
 3/21 anonim ***** válasza:

Hát szerintem igen, félre akar kavarni veled.

De ha a barátnője tud róla, és neked is tetszik a felállás, akkor mi a probléma?

4/21 A kérdező kommentje:
Kétlem hogy tud róla. Szerinte a tiltott gyümölcs nagyon édes. Én szingli vagyok. Szóval rajta múlik. Ha lefekszem vele, nem én vétkezek hanem ő.
2014. ápr. 21. 23:00
 5/21 anonim ***** válasza:

Miért, Ő "vétkezik"? Senki nem ellenőrzi azt, hogy mit csinál, nem a középkorban élünk már...

Legfeljebb kap majd egy jó nagy fülest a barátnőjétől, vagy a lányka apukájától/anyukájától, ha valamelyiknek nem tetszik a dolog. Persze ha kitudódik, erre azért te is számíthatsz.

2014. ápr. 21. 23:03
 6/21 A kérdező kommentje:
Nem ismerem a nőt! Egyáltalán nem érdekel. Fiatal pasi, a nő kicsit öregebb, két gyermekkel. Ki vágyik ilyesmire? :)
2014. ápr. 21. 23:04
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

"Ki vágyik ilyesmire? :)"

Vélhetően Ő vágyott/vágyik ilyesmire...

De mit szólsz majd, amikor te leszel idősebb, néhány gyerekkel, és rólad is ilyen véleménnyel lesznek a fiatalabb pipik akivel a férjed kefél?

2014. ápr. 21. 23:05
 8/21 anonim ***** válasza:
Bocs, azert ha te tudsz a baratnojerol es igy fekszel le vele, akkor nehogy mar ot tartsd vetkesnek...veled fogja megcsalni es nem massal. (ha arra kerulne a sor) Ugyhogy ne mentsd fol magad elore. Masreszt ha veled megcsalna a baratnot, akkor teged is kovetkezoleg + siman lehet nem te vagy az egyetlen, akivel igy flortolget...mar bocsanat, de tapasztalatbol tudom az ilyen pasik barmire kaphatoak csak kell hozza egy aranyos kis mokuska, aki bedol a hulye szoveguknek;-). Szoval tedd, amit diktalnak az osztonok, de mivel tudsz a baratnorol ezert te is bunos leszel.
2014. ápr. 21. 23:07
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
"...félre kavarni velem..." Ez a félreba-zás ujabb neve?
2014. ápr. 21. 23:07
 10/21 anonim ***** válasza:
ki vágyik ilyesmire? bruhaha tudod hany pasi elvezi a biztos baratnot es "asszonyt" meleg vacsi, vetett ágy, szex barmikor, biztos megélhetés csak hat neha fel kell dobni egy kis puszival (már annak, akinek olyanja van). es van szeretojuk, aki soha nem lesz az első...ha meg mégis, akkor x ev mulva ugyanarra szamithat...mert az ilyen ember (ferfi/no) egyarant finoman is fogalmazva jellemgyenge. Dobja ki a csajt, legyen szabad, hoditson meg teged..na az fair. Vagy lehet akkor neked se lenne olyan erdekes mi? Bocs nem sértés akart lenni, de valamit csak tudhat az a ket gyerekes anyuka, ha egy ilyen neked is nagyon bejovo ferfit maga mellett tud tartani:D. na mindegy jo hogy nem erre specializalod magad majd idovel.
2014. ápr. 21. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!