Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi bunkó lány?
#7: igen, elég gáz 16 évesen és annál fiatalabban cigizni. De főleg a szüleikre nézve gáz.
Csak hogy témához is hozzászóljak:
múltkor voltam egy szórakozóhelyen, táncteremben ott volt 2 csaj (meg még sok mindenki), arrafelé orientálódtam és az egyik elkezdi: "menjel menjel menjel menjel menjel menjel menjel menjel ...." elmondta vagy 30x :D :D Egy szót nem szóltam, nem fogdostam, nem dörgöltem oda a farkam semmi... Sajnos nem oltottam be ott helyben, pedig gondoltam utána h kellett volna mondani, "mivan beragadt a lemez" vagy valami :D Nyomoronc...ja és nem tartom magamat rondának.
#13 ezt kikérem magamnak nem vagyok homoszexuális se biszexuális
már miértnézném el? gyűlölöm azokat akik cigiznek nem hiába hívják a dohányt a sátán növényének de ha jólesik szívja mindenki nem ez én életemet veszi el
Van olyan akiét el sem veszi de én nem játszok a hállal még akkor se ha nem biztos
Mert most ez a menő.
Liberalizmus (Y)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!