Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Most akkor mégis mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Most akkor mégis mit szeretnétek?

Figyelt kérdés

Mindig arra panaszkodtok, hogy a nők kiismerhetetlenek, soha nem tudjátok, hogy mit is várnak el tőletek.

Nos, és el szoktam mondani... erre rendszerint az a válasz, hogy ez ez hülyeség, nem kellene ilyenekkel foglalkoznom, meg ti ennek nem tudtok és nem is akartok megfelelni.

Akkor most hogy is van ez? Akarjátok érteni a nőket, vagy sem? Vagy azt szeretnétek, ha a nők valami programozható robotok lennének, akik azt érzik és gondolják, amit TE helyesnek véltek?

2014. ápr. 21. 20:08
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Nem is csodálkozom, ezért szeretem tisztázni előre, hogy én ÍGY szeretnék ismerkedni, és van, aki erre nyitott. Közülük volt is olyan, akivel lett valami. :) Én nem azt várom, hogy hozzám alkalmazkodjanak, hanem azt, hogy ne tőlem várják el, hogy én alkalmazkodjam. Nekem nem kell MINDENÁRON partner, csak ha tényleg valaki nagyon megfog. És ezt nem képesek sokan megérteni.
2014. ápr. 21. 21:21
 22/23 anonim ***** válasza:
21: Ha nem csodálkozol, akkor miért írtad ki a kérdést?
2014. ápr. 21. 21:27
 23/23 A kérdező kommentje:
A kérdés nem erre vonatkozott...
2014. ápr. 22. 00:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!