Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyetértetek? Mi a véleményete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetértetek? Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Egy válaszból idézek, amit most olvastam:

"Az a gond a női nemmel és főleg azokkal akik valóban szebbek,hogy nagy részüknél nem létezik olyan h életcél.(bocs,normális életcél)Az h karriert építsen,h valóban letegyen vamit az asztalra.Azért mert ők szépek akkor ők felsőbbrendűnek érzik magukat.Nem csak a férfiakkal,de a nőkkel szemben is.Ezeknek az embereknek nincs igazi életcélja,csak sodródik az árral.És tudja h vele mindig kivételezni fognak (ami igaz is,bárhova megy mindenki kedveskedni fog neki,h elnyerje a "barátságát")mert ő jól néz ki.Majd szerez úgyis vkit aki bebiztosítja neki a jövőjét.Neki elég ha csak magával foglalkozik,vásárol,magazinokat olvas és elmegy vmi büfé szakra vmilyen sz@r fősulira.(és még akkor milyen büszke magára,h ő nem csak szép hanem okos is)Elhiszi h azzal h ő hetente leborotválja a lábát csinál 2 felülést v guggolást akkor ő mekkora energiát fektet a külsejébe.És akkor már ő is elvárja h kocka has vastag karok stb....(közbe ne felejtsük el h ahhoz h 1 férfi 1 nő számára "adonisz" külsőt szerezzen nem elég annyit tenni mint pl 1 feszes seggért.A szőrtelenítéshez meg annyit h 1 igényesebb férfi naponta borotválkozik."

Az, hogy belevette az egész női nemet azzal nem értek egyet! (+a feszes fenék résszel sem)

De, amit leírt a plázap.cs@król, az egész szépen össze van foglalva.

Én lányként érzem, hogy ők felsőbbrendűnek gondolják magukat, sokakat lenéznek. Egy ilyen p.cs@ nekem jött az utcán, majd még Ő sipákolt, hogy miért nem kérek tőle bocsánatot és milyen balf.sz vagyok, hogy nem tudok járni. De többen megölnek a tekintetükkel, a plázákat kerülöm, ha lehet.

Annyit még hozzátennék, hogy ebből a csoportból sokan még beszélni sem tudnak rendesen. A kapanyél kilóg a szájukból, amikor magukat védik és verik a mellüket. Ilyet korosztályomban látni inkább, nem tudom idősebbek hogy vannak ezzel. Persze ne általánosítsunk, mert minden p.cs@ más. Nekem ez a meglátásom.

16/L

Szerintetek?

2014. ápr. 21. 20:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Lehet hogy nem használják ki, de nem is szerelmes, nem ölelkezik, nem szeretkezik...vagyis pont olyan életet él, mint egy kifejezetten csúnya lány, csak ő ezt kvázi önszántából teszi.

Ne haragudj, de ez önmaga elpazarlása.

Talán jobban tenné, ha kissé csúnyábbnak sminkelné magát, hogy ne tűnjön fel a tucat lányok közt.

2014. ápr. 21. 20:40
 12/14 A kérdező kommentje:

Akkor lehet, hogy a csúnya lányok egy része is lehetnének boldogok pasi nélkül? :)

Persze van igazság abban, amit írsz.

2014. ápr. 21. 21:53
 13/14 anonim ***** válasza:

kissé túl van dramatizálva ez a szépség dolog a nőknél

ugyanannyira használhatatlan tulajdonság, mint a magasság

az emberek elfeledkeznek arról, hogy nem a bolygónak kell megfelelniük, hanem majdan egyetlen másiknak, akivel élni akarnak

ez a sok "gyönyörű nő" (akik között egyébként találni se lehet szépet, mert nem attól lesz szép egy nő arca, mert jól sminkelhető, és fotózható, de ezt úgyse látja senki) ugyanannyira nem tud mit kezdeni magával, mint az elhízott nők

ugyanúgy hozzámennek a végén a kopaszodó, sörhasú fickókhoz, azok a nők pedig, akik úgy gondolják, hogy ők annyira szépek, hogy azt már csak az eszük übereli, és egyedül akarják leélni az életüket, szépen koppannak, mikor 35 éves korukban már csak az 55 éves redőnyjavító hajlandó szóba állni velük

rá kéne jönni végre arra, hogy az élet nem egy hálivudi film

senkit nem érdekel ki hogy néz ki, max. a metrón, de onnan két megálló után kiszáll az ember

2014. jún. 6. 21:50
 14/14 anonim ***** válasza:

Ennyire általánosítani nagy hülyeség. Ha a szöveg írója tényleg csak ennyit lát a női nemből, csak ilyenekkel találkozik, akkor vele van a baj.

Valóban van egy ilyen réteg, eszem ágában sincs tagadni, de korántsem a legvastagabb. Én egy biológia-kémia szakos osztályba járok, itt kivétel nélkül minden lánynak van konkrét életcélja, orvosi, vegyészmérnöki, gyógyszerészi, stb karriert tervez, és igenis vannak közöttük gyönyörű lányok is.

Mindemellett pedig férfiakból (főleg a fiatal korosztályban) is vannak ilyenek. Ugyanúgy plázázni járnak, ruhákat vásárolni és kondizni (a szülők pénzéből természetesen), semmi életcéljuk, jövőre vonatkozó tervük nincs és csakis a magukfajta plázacicákkal hajlandóak szóba állni. DE ettől még nem mondom azt, hogy "a férfi nemmel az a gond, hogy...", mert ez nem így van. Attól még, hogy láttam pár ilyen "férfit", még nem jelenthetem ki, hogy az összes, vagy a nagy részük ilyen.

2014. jún. 6. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!