Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » S. O. S. Mi tegyek, elmenjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S. Mi tegyek, elmenjek vagy, nem?

Figyelt kérdés

Meghívott egy fiú egy buliba, de ma hallottam vissza, h állítólag meghívott egy másik lányt is rajtam kívül. Ez kizáró ok lehet, h ne menjek el??

Nekem nagyon tetszik ez a srác. Egy buliban ismerkedtünk meg, másnap felvett msnre, bjelölt közösségi portálokon. Nem tudom, h tetszhetek-e neki vagy csak azt akarja, vagy még azt sem. De akkor miért hívott el a buliba???

Szerintetek elmenjek??

Vagy lehet, h füllentett a csaj, h elhívta(elég hazudós)

avgy ha tényleg elhívta, akkor mit tegyek???

17/L

2009. dec. 22. 20:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Menj el. Igazából szerintem nincs mit vesztened, ne igyál annyit, hogy ne tudd mit teszel, és akkor nem lesz gáz;)
2009. dec. 22. 21:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Attól még hogy elhívott más lányt/lányokat lehet hogy tetszel neki.Különben meg nem hiszem hogy azért hívott h lefeküdjön veled.Csak hogy jobban megismerjen meg mivel kezdtek jóba lenni...

ÉS ja ne igyál sokat és akkor nem lesz gáz:)

2009. dec. 22. 21:08
 3/5 anonim válasza:
és mi van ha elhivott még valakit,az egy buli lesz nem?piálj be hajts rá,ha bejössz neki akkor kap az alkalmon ,ha nem akkor nemtökmindegy,max bulizol egy nagyot
2009. dec. 23. 04:49
 4/5 A kérdező kommentje:
Igazatok van! Megint én reagálom túl a dolgot:) Köszi:)
2009. dec. 23. 10:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan menj el, hátha összejön egy hármas.
2009. dec. 24. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!