Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ilyen a csókolózás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Just Happy 94 kérdése:

Tényleg ilyen a csókolózás?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy hülyén hangzik, de sokan mondták azt, hogy úgy kell csókolózni ahogy a filmekben... De én teljesen máshogy szoktam, mármint nem úgy néz ki, mint a filmekben. Tudom, hogy minden ember máshogy smárol, de akkor mért kell lenézni azt, akinek a csókolózása nem olyan mint a filmekben?
2009. dec. 22. 20:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenről még sosem hallottam:D

Szerintem mi sem film szerint csókolózunk a pasimmal...

De hát ha egyszer máshogy esik jól...:)

Mindenki ugy csinálja, ahogy jólesik neki:)

2009. dec. 22. 20:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem még a párok között is más-más egy csók. :) Mi még bohóckodni is szoktunk ilyenkor a nyelvünnkel. (Persze ha kettesben vagyunk).

Szóval ne foglalkozz vele. Mindenki úgy csókolózik, ahogy jól esik.

Nálam pl. a csók szegénységi bizonyítványa, ha valakinek azt jelenti a csók, hogy a nyelvével köröz a számban és az a célja, hogy közben minél mélyebbre dugja :P

2009. dec. 22. 20:30
 3/6 anonim ***** válasza:

attól függ milyen filmekről beszélünk:) ugyanis egy 12 korhatáros filmen elmondom, hogy általában össze se ér az ajkuk, tudod van ilyen hogy színpadi csók, ha mások úgy csókolóznak az elég gáz:)

Egyébként az egyik válaszolónak üzenem, hogy szerintem tök természetes ez a szórakozás. Mi is szoktunk hülyülni ilyen halpuszikkal meg nagy cuppanosokkal:D

2009. dec. 22. 20:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Most lehet,hogy hülyeség,de én nem tudom,hogy mi a párommal hogy nézünk ki kívülről,amikor csókolózunk.Lehet,hogy úgy néz ki,mint a filmeken,lehet,hogy nem.Végülis,amit a filmen látunk,az csak annyi,hogy a két színész szája összeér.Hogy közben mit csinálnak a nyelvükkel azt nem.(Tudom,legtöbbször semmit) :)
2009. dec. 22. 21:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Én még nem láttam magunkat kívülről csókolózni /milyen érdekes xD/, de azon én is elgondolkodtam már, h én a csókot teljesen másnak érzem, mint ahogy a filmekben látom, h h csinálják... nem látom én h szoktam a pasimmal, de tény, h más az érzet, mint ahogy a filmes csókok alapján elképzelem. És a nyelvvel is lehet több mindent is csinálni, pl körözni, nyaldosni stb... ki hogy szereti... mindenkinek olyan a csók, ahogy neki jól esik :)
2009. dec. 22. 21:51
 6/6 almaa válasza:
attól h nemugy néz ki mint a filmekben lehet sokkal jobb...szerinted a filmekbenarra mennek ráhogy jó legyen? hát nem...azt ott fizetik...te ne arra menj hogy ugy nézzen ki hogy felemeled a lábad hátra ha lányvagy vagy sitentudja mi a te barátod azt ugyse látja..szerintem adj neki tigris;-Dnincs jobb a vad csókolózásnál:)
2009. dec. 22. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!