Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért létezik az a gondolkodás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért létezik az a gondolkodás sok férfi részéről, hogy huszonéves korára az összes normális lány foglalt, aki pedig nem, az értéktelen, csak szexre jó?

Figyelt kérdés
Ez a gondolkodás egyáltalán kit minősít?
2014. ápr. 20. 14:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%
Tapasztalat!
2014. ápr. 20. 19:36
 12/18 anonim ***** válasza:
36%
A sikertelen fiúk szokták magukat ezzel vigasztalni, meg azzal, hogy egyébként sincsenek rendes lányok. Ők azok akik kivétel nélkül utálnak minden nőt. Utólagosan is sajnálom az édesanyjukat.
2014. máj. 4. 19:28
 13/18 anonim ***** válasza:
91%
Hát igen, mert a kivételek, azaz a normális nők olyanok mint az antianyag - elméletileg léteznek csak.
2014. máj. 4. 19:35
 14/18 anonim ***** válasza:
44%
Én baromi sok normális nőt ismerek, normális férfit annál kevesebbet. Szerencse, hogy tényleg nem a gyk-s nyomi a gyakoribb. Durva világ lenne, ahogy előttem is írták.
2014. máj. 4. 19:41
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Talán mert ez a helyzet. Huszonévesen 10 lányból 9 foglalt, az az 1 meg olyan prasnya hogy lemegy a sóbányába és még a szén is feljön ami ott se volt. Ja és nem a GYK alapján hanem az itteni egyetem alapján tapasztaltam. Nem lennék meglepve ha másutt se lenne másképp.

"Divatos téveszme a vesztesek számára"

Attól hogy te nem tapasztalod ezt (meg úgy semmit), nem azt jelenti hogy nem is létezik. Az egyszeri parasztbácsi esete a zsiráffal ugye...

"A sikertelen fiúk szokták magukat ezzel vigasztalni, meg azzal, hogy egyébként sincsenek rendes lányok. Ők azok akik kivétel nélkül utálnak minden nőt. Utólagosan is sajnálom az édesanyjukat."

Elnézve a mostani nőket, egyre inkább az a megállapítás hogy nekik van igazuk. Nem vigasztalás, ténymegállapítás. Ugye elhiszed hogy nem jókedvükből teszik?

"Szerencse, hogy tényleg nem a gyk-s nyomi a gyakoribb."

Köszönjük Emese, annyit ér a véleményed mint a frissen kapott százalékod.

2015. jún. 30. 04:09
 16/18 anonim ***** válasza:
68%
Én inkább úgy gondolom, hogy az összes normális foglalt, aki nem, annak vagy senki sem elég jó (romantikus filmek marhaságai miatt, esetleg a femináci szövegek miatt), vagy nem akarnak kapcsolatot(szexdroidot kapnak), vagy durván nemnormálisak, vagy csúnyák.
2017. jan. 23. 23:42
 17/18 anonim ***** válasza:

azért kérdező, mert a normális lányokra orbitális nagy a kereslet, a döntő többségük ilyen korban már elkel, és aki még szingli, arra is 4-5000 jelentkező van alsó hangon...téphetsz sorszámot és állhatsz a sor végére...

aki pedig 30+ évesen szingli - úgy, hogy még a bányarémek is kapnak heti 10 levelet társkeresőn - azzal pedig igen komoly gondok vannak

"Divatos téveszme a vesztesek számára."

nem kisapám, ez az igazság, akkor is, ha nem bírja a gyomrod

a vesztes pedig te vagy, kisapám

kaptad is a mínuszt

"erre a kijelentésre ellenpéldát sokkal nehezebb hozni, mint az elméletet megigazolókat."

akkor tehát az elmélet igaz?

igen...

köszönöm, ezt akartam hallani.

"A sikertelen fiúk szokták magukat ezzel vigasztalni, meg azzal, hogy egyébként sincsenek rendes lányok."

szingli rendes lányok valójában nincsenek, kisapám, ugyanis rájuk hatalmas a kereslet, és pillanatok alatt elkelnek

aki pedig marad,az többnyire felszínes, anyagias, férfigyűlölő, vagy hozzád hasonlóan ostoba

"Ők azok akik kivétel nélkül utálnak minden nőt. "

csak a magadfajta felfújt hólyagokat utáljon, titeket meg teljesen jogosan

"Utólagosan is sajnálom az édesanyjukat."

én is sajnálom a tiédet...gyereket akart, és egy ostoba hüllőt kapott helyette, mert még az emlősök is fejlettebbek nálatok

a mínuszt pedig kaptad is helyből, idióta

"normális férfit annál kevesebbet. Szerencse, hogy tényleg nem a gyk-s nyomi a gyakoribb. "

aham, ezekszerint a "normális nő" az, aki übermenschnek hiszi magát, és a vele más véleményén lévők GYK-s nyomik

hát kisapám, te meg egy vérkretén, érvképtelen legalja paresnyákov proli vagy

a normális férfi messzire kerüli a fajtádat, hála az égnek, azért találkozol velük ritkán

remélem egy se fog a közeledbe kerülni, az hiányzik, hogy a hozzád hasonló selejt még szaporodjon is

kaptad is helyből a mínuszt

2019. szept. 19. 03:33
 18/18 anonim ***** válasza:

Azért, mert nagyjából ez az igazság. A normális nők baromi kelendőek, és a döntő többségnek ő kellenek, úgy vigyáznak rájuk, mint a pitbull a gumicsontra. Mi történik? Maradnak a kivagyi, felszínes, flegma, pénzéhes nők akik senkinek nem kellenek. A szart amit termeltünk, magunk kell, hogy megegyük.

"Divatos téveszme a vesztesek számára. Bár drágán kapják, a fejlődési lehetőséget adják érte"

Jaham, mindenki hazudik, nektek van igazatok...

A konok tagadással semmit nem érsz el, a tények makacs dolgok.

"A sikertelen fiúk szokták magukat ezzel vigasztalni, meg azzal, hogy egyébként sincsenek rendes lányok."

Senki nem állítja, hogy nincsenek rendes lányok. Azt állítjuk, hogy huszon-harmincéves korukra már mind foglaltak, sőt, mit több, házasok. Ez pedig pőre tény, akkor is, ha nem bírja a gyomrod.

"Ők azok akik kivétel nélkül utálnak minden nőt."

Az hát, nőgyűlölők, pfuj! Már csak azt magyarázd meg nekem, ha utálják a nőket, mégis miért keresnek barátnőt, elvégre utálják őket, nem?

"Utólagosan is sajnálom az édesanyjukat."

Én is a tiédet. Értelmes embert vártak, és téged kaptak helyette.

Tőlem is kapták a mínuszt ezek az ostoba nyomoroncok, ezeket hiba volt önálló életre alkalmasnak nyilvánítani - túl primitívek hozzá.

2021. jan. 25. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!