Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztaltabb (anyukák, nők), vélemények? Lehet valami probléma? Nem lepontozást szeretnék, és rossz "bírálatokat".
Én és a barátom ma és kb.1,5 hete.."lefekedtünk" ha lehet erre azt mondani.. másfél hete kb."durván" 2 percig volt..ma 1 percig kb..:S mivel már ideje nem megy.. nekem a sex:/ ..3 honapig fog gatlot szedtem 2 honapja abba hagytam..:S nem védekeztunk ma se se másfél hete .. nem ment el a párom .. de mégis félek..az előválladék miatt..amiről halván minimalis spermát tartalmazzhat:S..utoljára nov.30.-án jött meg szóval ez kb a 23.nap 27-28.napon szokott megjönni az 26-27.-e:S
Felöltlen voltam tudom.. és most nagyon félek..,hogy valami baj lesz ..vagy is ,hogy teherbeestem vagy valami:S..mivel mai "vizelésnél"a wc paprion kis darab vér volt.. es ebbe a honapba neha barnas válladék..:Ssokszor mászkálok mezitláb ahideg "kövön"itthon lehet ezta barnás válladékot ennek tudni ? és nem terheségnek ?:S
mi az hogy nem bírjátok a gumit? minden felelőtlen tini ezzel jön, hogy ő bezzeg védekezett volna, de hát szegényke nem bírja a gumit:( hüpp hüpp.
amúgy lehetsz terhes.
Ha felelötlen tini vagyok nem tudom egyáltalán mért szedtem fogamzasgatlot..valaha is egyáltalán.. elöször válogasd meg ekdves válaszolo a szavaidat..és maskor eseteg ha tenylegesen a témahoz kapcsolodoan szeretnél irni akkor irj.. nem érdekel senkit ( vagyis engem biztos nem ) a szánalmas primitiv véleményed..:)
Köszönöm a normálisaknak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!