Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szokott másnak is merevedése lenni a fodrásznál?
Figyelt kérdés
Csaj a fodrászom és amikor vágja a hajam mindig merevedésem van. Utána amikor ki kell szállni a székből és fizetni kell alig tudom elrejteni...2014. ápr. 19. 18:14
11/19 anonim válasza:
Nekem, csak akkor van merevedésem a fodrásznál, ha elmegyek a barátnőmmel és nézem, ahogy vágják a haját. Imádom amikor rövidre vágják Neki! Nagyon bejönnek a rövid hajú csajok!
13/19 anonim válasza:
ha ilyen fodrászhoz járnék, akkor nekem is állna :D
14/19 anonim válasza:
13-as ezt most mért kellett? Maradandó halláskárosodást szenvedtem...
15/19 anonim válasza:
Simán lehet. A páromnál is mindig megvan az eredmény ha haját simogatom :)) Persze tudom az más, mert az is benne n hogy én csinálom, de szerintem ez alapján fodrásznál is lehet.
16/19 A kérdező kommentje:
13-as :D sajnos ennyire nem jó csaj a fodrászom, ha olyan lenne mint a vidiben akkor még talán el is élveznék :D
utolsó: jó hogx vannak megértőek is
2014. máj. 23. 14:43
17/19 anonim válasza:
Nekem soha. Igaz, dögös mama a fodrászom, meg a huga is, ezt mindig elraktározom, úgymond beiszom a tükörből a látványt, meg az illatát majd amikor hazamegyek, na nekem akkor van merevedésem. De akkor nagyon.
18/19 anonim válasza:
Megértelek kedves kérdező! Ilyen idő tájt mint most te nekem is élmény volt a fodrászat! Ráadásul 2-en voltak, mind a kettő nő.
Beültem a székbe, körbeterítettek a nagy lepedővel, a lepedő alatt a kezem a karfán. Amikor előről nyírt neki dölt a karfának /így a kezemnek :)/, a szemérem dombjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!