Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Részegen lefeküdtünk a lakótársammal, hogyan tovább?
Mindketten 19 évesek vagyunk és már egy éve közösen bérlünk egy albérletet a tanulmányaink miatt.
Múlthéten együtt jöttünk haza egy házibuliból, ittasak voltunk mind a ketten és ahogy beléptünk az ajtón már csókolózni kezdtünk.. Nem is igazán tudtam kordában tartani magam és szerintem ő sem. Ez még betudható bakinak, de viszont reggel is szeretkeztünk amikor én már teljesen józan voltam és ebből következtetve szerintem ő is az volt.
Több mint 5 éve ismerem és nagyon jóban is vagyunk, de azóta már nem tudok barátként tekinteni rá és megbeszélni még nem sikerült a történteket, mert másnap mindketten hazautaztunk a családhoz..
Eléggé sokkos visszagondolni számomra erre, főleg a reggelire amire jobban is emlékszem. Soha nem hittem volna, hogy ilyen fogunk csinálni.. Mit csináljak ? Eléggé őrlődöm.
Valakivel történt már hasonló?
Mit léphetnék ?
LÁNY/19
Meg fogjuk beszélni, pár órával ezelőtt hívtam és ő is beszélni akar. Csak sajnos kedden találkozunk újra. Addig őrlődöm ..
Ez a szex barátság meg nem az ínyem
Beszélgettünk tegnap este és bevallotta, bár picit nehézkesen, hogy mióta így összeköltöztünk a fősuli miatt és eléggé "otthoniasan" összecsiszolódtunk azóta ő már sokkal többet érez irántam, mint barátság. Mondta, hogy eleinte eléggé furcsa volt neki is az érzés, hogy legtöbbször inkább megcsókolna, nem csak sima "sziá"-t köszönne. Ezekben a hetekben szerinte pedig még csak jobban belém szerelmesedett.. És végülis örül, hogy így sokat együtt vagyunk :)
Elmondtam neki utána, hogy én is így vagyok Vele. Szeretem.
Tegnap este már nem hurcolkodott át a másik szobába, együtt aludtunk. Beszélgettünk és arra jutottunk, hogy ismerjük egymást már annyira, hogy tudjuk, hogy nálunk ez működhetne :)
Szóval együtt vagyunk Tegnap estétől hivatalosan :D
Rettentően örülök neki és én tényleg nagyon szeretem őt:)
A sztori röviden ennyi, és remélem, hogy innentől is jól fog folytatódni :) ...
Köszi a kiírt kérdésemre érkezett válaszokat mindenkitől :)
Wow, sikersztori :)
Aztán csak ügyesen!
Köszönöm mindenkitől :))!
Szerintem nem lesznek itt gondok.. Ma reggel már az ágyba kaptam a reggelim is;) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!